Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017

«ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»: ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ, ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!! - ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ


Στη χώρα της «πρώτης φοράς αριστερά» (με ολίγη από ελαφροδεξιά…), ο καθένας έχει το δικαίωμα της διαμαρτυρίας και του «ακτιβισμού» (σπάζοντας και κανά κεφάλι αστυνομικού, όπως έκανε χθες το ΠΑΜΕ…), αρκεί βεβαίως να είναι αριστερός. Αν πρόκειται για πατριώτες, αλλάζουν τα πράγματα, κι εφαρμόζεται ο …νόμος, στις πιο ακραίες του μορφές.
Κύπριοι φοιτητές, λοιπόν, συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ έξω από την πρεσβεία της Τουρκίας (την οποία έχει «μπογιατίσει» μέρα-μεσημέρι η «συλλογικότητα» του Ρουβίκωνα χωρίς καμιά συνέπεια για τους «ακτιβιστές»…) διαμαρτυρόμενοι για την επίσκεψη Ερντογάν, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.
Μάλιστα, για ν' αποφύγουν επέμβαση της αστυνομίας, έκαναν καθιστική διαμαρτυρία (την πιο ειρηνική μορφή διαμαρτυρίας που υπάρχει…), αλλά οι αστυνομία -προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολών» Τσίπρα και Καμμένου- τους επιτέθηκε εντελώς αναίτια και πήρε «σηκωτούς» στην Ασφάλεια 60 φοιτητές!

Δείτε το όλοι το βίντεο και διαδώστε το, για να δει ο ελληνικός λαός τι σόι γραικύλοι «κυβερνάνε» την Ελλάδα!

“Bravo Alexis – Panos” (κατά το παλαιότερο “Bravo Giorgos”, που «κέρδισε», με την δουλοφροσύνη του, από τους Τουρκαλάδες, ο αλήστου πολιτικής μνήμης Jeffrey…)! Αφού συλλάβατε και τσακίσατε στο ξύλο τους Κούρδους «τρομοκράτες», κι αφού βάλατε την ασφάλεια να σκίζει τις αφίσες(!!!) που χαρακτήριζαν «ανεπιθύμητο» τον Ερντογάν στην Κομοτηνή, κατατροπώσατε και τους Κυπρίους φοιτητές!


Να τονίσουμε, ότι το βράδυ της Τρίτης συνελήφθησαν στην Κομοτηνή, από άνδρες της ασφάλειας, τρία άτομα που κολλούσαν αφίσες κατά της επίσκεψης Ερντογάν!
Σύμφωνα δε με την τουρκοεφημερίδα της Θράκης “Μιλλέτ”, οι αστυνομικοί -προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολής»- έσκισαν όλες τις αφίσες κατά του Ερντογάν!!!
Ιδού: «Η επίσκεψη στην Ελλάδα, στις 7 & 8 Δεκεμβρίου, του Πρόεδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνεχίζει να ενοχλεί τις ρατσιστικές ομάδες. Πριν να οριστικοποιηθεί επίσημα η επίσκεψη, οι ρατσιστές είχαν οργανώσει καμπάνια συλλογής υπογραφών. Οι ρατσιστικές ομάδες, αντιλαμβανόμενες πως η καμπάνια αυτή δεν φέρνει αποτέλεσμα, κόλλησαν σε τοίχους και στύλους αφίσες, στη συνοικία Γενί μαχαλέ της Κομοτηνής, που είναι μια από τις συνοικίες που ζούνε Τούρκοι, με τη φωτογραφία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο μέσο της οποίας έγραψαν ”ανεπιθύμητος»” και από κάτω “Όχι στην Επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη”. Έγινε γνωστό, πως οι αφίσες, που άγνωστος ή άγνωστοι κόλλησαν σε τοίχους και στύλους, άρχισαν να ξηλώνονται από τους αστυνομικούς».
Υπάρχει πιο έσχατο σημείο γραικυλισμού Τσίπρα και -πατριωταρά!- Καμμένε;
Ποιος τη χάρη σας, γιουσουφάκια! Ο Οθωμανός Πασάς σας, θα σας κεράσει …λουκουμάκια!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.