Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ...Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι στο μνημονιακό προτεκτοράτο των Μέρκελ-Τραμπ και Σόρος κυριαρχεί ο ρατσισμός! Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων! Να ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα:
«Παιδιά ηλικίας  5–12 ετών που φιλοξενούνται στις δομές του Σκαραμαγκά και του Σχιστού προσκάλεσε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής. Στην παιδική γιορτή ήταν παρούσα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου, ενώ πρωτοχρονιάτικα τραγούδια έπαιξε η φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος –  Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Η γιορτή άρχισε μ' ένα ελληνικό τραγούδι που είπαν τα προσφυγόπουλα. Στη συνέχεια, ο κ. Κουρουμπλής, οι Γενικοί Γραμματείς κ.κ. Διονύσης Χαράλαμπος Καλαματιανός, Χρήστος Λαμπρίδης και Ιωάννης Γιαννέλης- Θεοδοσιάδης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτης Ράπτης και ο Β΄ Υπαρχηγός Αντιναύαρχος ΛΣ Παναγιώτης Παρασκευάς, μοίρασαν δώρα στα προσφυγόπουλα».
Αλήθεια, ακούσατε να γίνει καμιά γιορτή και για τα φτωχά ελληνόπουλα; Ασφαλώς και όχι! Διότι, οι Έλληνες θεωρούνται πολίτες δευτέρας κατηγορίας μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα! Αλλά έρχεται η ώρα που θα πάρουν οι Έλληνες την Πατρίδα τους πίσω, με τον θρίαμβο της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.