Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι βγάζουν το ΠαΣοΚ τρίτο στις δημοσκοπήσεις - Στους «αναποφάσιστους» κρύβουν τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής!...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι βγάζουν το ΠαΣοΚ τρίτο στις δημοσκοπήσεις - Στους «αναποφάσιστους» κρύβουν τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής!

Πολλές φορές έχουμε πει, ότι στα κρυφά–ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων κρύβεται ο πραγματικός φόβος του καθεστώτος γι' αυτό που έρχεται, που δεν είναι άλλο από τη Χρυσή Αυγή των Ελλήνων και το τέλος της κλεπτοκρατίας.
Συνήθως, αυτά τα ποιοτικά στοιχεία παραμένουν στα συρτάρια των κομμάτων, και είναι σπάνιες οι φορές που φτάνουν στην δημοσιότητα. Μία από τις σπάνιες αυτές φορές, είναι το συγκεντρωτικό ποιοτικών αποτελεσμάτων που έδωσε στην δημοσιότητα η Κάπα Research, από το οποίο μπορεί κανείς να βγάλει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με το μέλλον των εκλογικών αναμετρήσεων.
Μπορεί λοιπόν οι δημοσκοπήσεις να εμφανίζουν το ΠαΣοΚ ν' ανεβαίνει και να κατακτά την τρίτη θέση, όμως, παράλληλα, ανεβαίνει ραγδαία και η κατηγορία των «αναποφάσιστων», στην οποία –όπως πολλάκις έχουμε τονίσει– κρύβουν τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Αυτό αναδεικνύεται και από τα ποιοτικά στοιχεία, αφού οι «αναποφάσιστοι» αριθμούν κοντά στο 14% των συνολικών ψηφοφόρων, δηλαδή πάνω από ένα εκατομμύριο, κι έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:
Είναι κατά 85% κατά της παγκοσμιοποίησης, έχουν κατά 70% εμπιστοσύνη στον Ελληνικό Στρατό, είχαν ψηφίσει «ΟΧΙ» κατά 65% στο δημοψήφισμα, πιστεύουν κατά 60% ότι οι μετανάστες βλάπτουν την Ελλάδα και κατά 96% δεν έχουν εμπιστοσύνη στα ΜΜΕ.


Από τα παραπάνω είναι σαφές, ότι οι «αναποφάσιστοι» είτε είναι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, που εν τέλει δεν προστέθηκαν στο συνολικό δείγμα ώστε να μη χαθεί η τρίτη θέση για το κλεφτοΠαΣοΚ, είτε θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή στο αμέσως προσεχές διάστημα, προκαλώντας εγκεφαλικά στο κατεστημένο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.