Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ, ΤΑ «ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ

Βρε τον πρόεδρο Πάκη! Αφού έχει περάσει αρκετός καιρός από το κάζο που έπαθε από τον Ερντογάν Πασά, μέσα στο Μέγαρό του, ξεθάρρεψε κι έκανε ανεπίτρεπτες για την ιδιότητά του πολιτικές δηλώσεις.
Έτσι, κατά την προσφώνησή του στο δείπνο προς τιμήν του ομολόγου του, προέδρου του Ισραήλ Ριβλίν, ο διορισμένος από το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο πρόεδρος αναφέρθηκε σε «υπολείμματα του ναζισμού», εννοώντας προφανέστατα τα πατριωτικά κινήματα της Ευρώπης και βέβαια τον μεγάλο εφιάλτη του σάπιου συστήματος και των παγκοσμίων τυράννων, τη Χρυσή Αυγή:
«Θα ήταν μέγιστο λάθος να παρασυρθούμε από μια αντίληψη ανώδυνου εφησυχασμού, πως δήθεν ο κίνδυνος των νοσταλγών του ναζισμού ανήκει στο παρελθόν. Και μόνον η εμπειρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών-μελών της μέσα στο 2017 βεβαιώνει του λόγου το ασφαλές. Και για να γίνω σαφέστερος: Οι εκλογικές αναμετρήσεις κατά την διάρκεια του παρελθόντος έτους στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποδεικνύουν ότι υπολείμματα του ναζισμού, διόλου ευκαταφρόνητα, ελλοχεύουν. Πρέπει να πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει, μέσα από πολιτικές που υπερασπίζονται τον Ανθρωπισμό, την Δημοκρατία και την Ελευθερία…».
Όμως, εφόσον μιλάει για «υπεράσπιση της δημοκρατίας», τα «υπολείμματα του ναζισμού» τα ψηφίζει μια διόλου ευκαταφρόνητη μερίδα των λαών της Ελλάδος και της Ευρώπης, άρα είναι γεννήματα της λαϊκής θέλησης. Αυτόν, ποιος λαός τον ψήφισε για πρόεδρο, για να δικαιούται να μιλάει για λογαριασμό του;