ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σώου για τις τηλεοπτικές κάμερες είχε στήσει χθες ο «υπερπατριώτης» και «τουρκοφάγος» υπουργοπάνος Καμμένος στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων (γιατί όχι πάνω στα Ίμια, δεν είναι ελληνικό νησί;), δήθεν για να τιμήσει τους τρεις ήρωες. Φυσικά, δεν είχε ανακοινώσει τίποτα και πήγε εκεί σαν τον κλέφτη, ελπίζοντας να μην τον πάρουν χαμπάρι οι Τουρκαλάδες, να πετάξει στα γρήγορα ένα στεφάνι στη θάλασσα και να φύγει θριαμβολογώντας. Αλλά, πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος!
Σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής ήταν -όπως πάντα!- εκεί (όπως άλλωστε έχουν καταγγείλει επανειλημμένως οι ψαράδες της Καλύμνου) και μάλιστα γύρω-γύρω από τα Ίμια! Κι όχι μόνο παρατηρούσαν, αλλά μια τουρκική φρεγάτα έκανε και προκλητικούς ελιγμούς γύρω από την κανονιοφόρο «Νικηφόρος», στην οποία βρισκόταν ο Καμμένος (μακριά από τα Ίμια…), δείχνοντάς του ποιοι κάνουν κουμάντο στην περιοχή.

Εν τέλει, ο Καμμένος πέταξε το στεφάνι, και πιστός στην αρχή του («του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ») την κοπάνησε, δίνοντας την ευκαιρία στους Τούρκους να καυχηθούν πως «αποχώρησε, ύστερα από προειδοποιήσεις της τουρκικής ακτοφυλακής». Μάλιστα, ανήρτησαν και σχετικό βίντεο για ν' αποδείξουν τον νέο εθνικό εξευτελισμό!