Οι κλέφτες, οι προδότες και οι Εθνικιστές - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Οι κλέφτες, οι προδότες και οι Εθνικιστές - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ο “κίνδυνος” μιας περιπέτειας και η Χρυσή Αυγή

Για τον επικίνδυνο για το σύστημα κουρνιαχτό που σηκώνεται με αφορμή τόσο το εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας μας, δηλαδή το όνομα των Σκοπίων, όσο και το μέγα ηθικό θέμα του σκανδάλου Novartis, ανησυχούν οι κονδυλοφόροι του καθεστώτος, κι έτσι είχαμε την δημοσίευση στην αναμφισβήτητα συστημική εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” άρθρου με τίτλο “ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ”.
Άρθρο στο οποίο έμπαιναν πολλά εισαγωγικά, τόσο στη λέξη “κλέφτες”, όσο και στη λέξη “προδότες”, λες και δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν σε αυτό το κράτος και οι κλέφτες και οι προδότες!

Ας θυμηθούμε το 1989 και το 1992
Στο άρθρο λοιπόν αυτό, το οποίο περιγράφει τη σημερινή κατάσταση και τους κινδύνους που εμφιλοχωρούν σε αυτήν, τονίζεται κατ’ αρχήν το εξής: “Δύο μεγάλα θέματα μονοπωλούν την δημοσιότητα. Το Μακεδονικό και το σκάνδαλο Novartis... Τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό, μας γυρίζουν ολοταχώς στο κλίμα του 1992, και ο τρόπος με τον οποίο άνοιξε το σκάνδαλο Novartis μας γυρίζει στο 1989!”.
Πριν, και χωρίς καν να εξετάσουμε τα όσα σήμερα συμβαίνουν, ας πάμε πίσω στο παρελθόν, αφού και το άρθρο της εφημερίδας τα “ΝΕΑ” σε αυτό μας πηγαίνει. Ας δούμε τι έγινε το 1989 και τι έγινε το 1992. Το 1989, ως γνωστόν, ένα μεγάλο σκάνδαλο προέκυψε στην πολιτική ζωή του τόπου, σκάνδαλο το οποίο οδήγησε τον Ανδρέα Παπανδρέου, και ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ κατ’ ουσίαν, στο εδώλιο του κατηγορουμένου, και το οποίο χρησιμοποίησε πολιτικά η Ν.Δ, έχοντας σαν κύριο σύνθημά της την περίφημη κάθαρση! Συνεχείς εκλογές το ’89 και το ’90, με τον λαό να φωνάζει το σύνθημα “οι κλέφτες στη φυλακή” και με την Ν.Δ. να λαμβάνει ποσοστά εξαιρετικά υψηλά στις εκλογικές αναμετρήσεις, τα οποία άγγιζαν το 50%! Όμως, τελικά κάθαρση δεν είχαμε!
Όχι μόνον δεν είχαμε κάθαρση, αλλά ήταν όλη αυτή η ιστορία ένα μάθημα ατιμωρησίας, ένα παράδειγμα ατιμωρησίας, το οποίο οδήγησε σε ακόμη μεγαλύτερη διαφθορά τους δημόσιους λειτουργούς, κι έτσι φθάσαμε στο θηριώδες χρέος και την κατ’ ουσίαν σημερινή χρεοκοπία της χώρας μας. Αυτά λοιπόν περί του 1989, στο οποίο με θράσος μας επιστρέφουν οι “τελάληδες” του συστήματος.
Ας δούμε όμως τι έγινε και το 1992, με τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό. Και πάλι προδόθηκε ο Λαός, κι έτσι φτάσαμε σ' ένα ψεύτικο εμπάργκο, το οποίο δεν έλυσε το πρόβλημα, και σε μία ενδιάμεση συμφωνία με την πονηρή ονομασία για τα Σκόπια FYROM, την οποία επικαλούνται σήμερα οι κυβερνώντες, με πρώτον τον υπουργό εξωτερικών Κοτζιά, ισχυριζόμενοι ότι δεν παραχωρούν τον όρο “Μακεδονία”, αφού αυτός έχει ήδη παραχωρηθεί από την ενδιάμεση συμφωνία! Όσο για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία εμφανίζεται αντίθετη προς τις μεθοδεύσεις της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το θέμα των Σκοπίων, θ' αρκούσε, για να εξακριβωθεί και η ειλικρίνειά της, μία απλή δήλωσή της, ότι αν γίνει κυβέρνηση, πράγμα το οποίο πιστεύουν ότι θα συμβεί σε όχι μεγάλο χρονικό διάστημα, εάν γίνουν λοιπόν κυβέρνηση, ας δεσμευτούν ότι θα καταγγείλουν την οποιαδήποτε συμφωνία... Δεν το κάνουν όμως και αυτό λέει πολλά. Προδόθηκε λοιπόν η θέληση του Λαού των συλλαλητηρίων του 1992, και κατά τούτο είναι επίσης ατυχές το παράδειγμα που χρησιμοποιείται.

Ένας μεγάλος "κίνδυνος"...
Υπάρχει όμως ένας μεγάλος κίνδυνος, κίνδυνος για το σύστημα κι ελπίδα για τους εθνικιστές και πατριώτες αυτής της χώρας. Ποιος είναι αυτός ο “κίνδυνος”; Τον περιγράφει το άρθρο της εφημερίδας τα “ΝΕΑ”: “Καιροφυλακτεί ο ισχυρός λαϊκισμός. Αυτός που αποτελεί πια σοβαρό μέγεθος σε όλη την Ευρώπη. Που είναι ανερχόμενη δύναμη. Στη χώρα μας, με μια ισχυρή ακροδεξιά καταγραφή. Μ' έναν ευρύτερο πόλο, που ένα μόνο κομμάτι του θα είναι η Χρυσή Αυγή... Ο κίνδυνος ενός μεγάλου εθνικιστικού, θρησκόληπτου, αυταρχικού ακροδεξιού κοινωνικού ρεύματος, δεν είναι μόνο για θεωρητικές συζητήσεις. Είναι υπαρκτό ζήτημα, που μπορεί να διαμορφώσει καινούργια δεδομένα. Να βάλει τη χώρα σε περιπέτειες...”.
Πράγματι, η δημοσκόπηση που έγινε από την εταιρεία ΚΑΡΑ research δείχνει, ότι ο λαός των συλλαλητηρίων ανήκει κατά βάσιν στην εθνική δεξιά, λέει όχι κατά πλειοψηφία στην Ευρώπη των τοκογλύφων, πιστεύει στον στρατό και την Εκκλησία και δεν έχει καμία εμπιστοσύνη σε κόμματα και κοινοβούλιο. Και αυτό ανησυχεί πολύ το σύστημα! Αυτόν τον Λαό καλείται εντίμως να εκπροσωπήσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων, κι έτσι πράγματι η χώρα να οδηγηθεί σε μία κατ’ αυτούς “περιπέτεια”, η οποία δεν θα είναι “περιπέτεια”, αλλά η μοναδική διέξοδος στο αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα η Πατρίδα μας!
Η μοναδική ελπίδα για να ταραχθούν τα λιμνάζοντα και όζοντα ύδατα ενός τέλματος, όπως έχουν καταντήσει σήμερα την Ελλάδα μας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή