Η "συνέντευξη των 4 νέων Κεφαλονιτών πολιτικών" και η Αλήθεια της Ελληνικής Νεολαίας - Άρθρο του επικεφαλής της Νεολαίας της Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης


Ειλικρινά, πόσο πιστεύουν ότι μπορούν να προσβάλουν τη νοημοσύνη μας… Φυσικά το ερώτημα είναι ρητορικό, γιατί δεν περιμένουμε καμία απάντηση από «πολιτικούς» (νέους και παλιούς). Έχουν μεγάλο θράσος να εμφανίζονται σήμερα με τέτοια αλαζονεία εκπρόσωποι των κομμάτων που κατέστρεψαν και πρόδωσαν πολλάκις την πατρίδα μας, πόσο μάλλον νέοι άνθρωποι. Είσαστε αξιολύπητοι. Δεν σας αναγνωρίζουμε σαν συνομήλικούς μας.
Πως μπορεί ένας νέος άνθρωπος σήμερα να συντάσσεται μ’ ένα κόμμα σαν τη Ν.Δ. που πρόδωσε την Κύπρο (ο Καραμανλής είπε «η Κύπρος κείται μακράν» το 1974, όταν η Θάτσερ κατέβασε ολόκληρο τον Βρετανικό στόλο από τη μία άκρη του Ατλαντικού στην άλλη όταν κινδύνευσε μία αποικία της, τα νησιά Φώκλαντ). Οι Νεοδημοκράτες, με την καταραμένη «Μεταπολίτευση», ήταν αυτοί που έδωσαν χώρο και βήμα στους συμμορίτες για να πάρουν τη ρεβάνς, την εκδίκησή τους για την ήττα τους στον συμμοριτοπόλεμο. Αυτοί ήταν που κατέστρεψαν την Ελληνική Γλώσσα, με την κατάργηση της καθαρεύουσας το 1976.
Από την άλλη το βρωμοπασόκ, το οποίο αποτέλεσε τον οδοστρωτήρα για την κατεδάφιση της Ελλάδας. Με περγαμηνές από τον Γέρο της Δημοκρατίας που ήταν πολιτικός σύμβουλος στο βενιζελογενές κίνημα-ανταρσία Πλαστήρα-Γονατά που ψήφισε κατά στην κυβέρνηση της 4ης Αυγούστου, την κυβέρνηση Μεταξά που δημιούργησε το Έπος της Β. Ηπείρου και των Οχυρών. Με τον μεγαλύτερο δημαγωγό της Ιστορίας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος ήταν στην Αμερική το ’40 για να μην πολεμήσει. Που κατέστρεψε τις υποδομές παραγωγής και τον δημόσιο τομέα της Χώρας, μαζί με την Παιδεία και τη Γλώσσα μας με την κατάργηση του πολυτονικού το 1982. Αυτόν που φώναζε «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» και «Έξω οι βάσεις του θανάτου», και πιο «μέσα» δεν μπορούσε να είναι. Το ΠΑΣΟΚ της εθνικής προδοσίας των Ιμίων, του Χρηματιστηρίου κ.α.
Και μετά, η φυσική συνέχεια του ΠΑΣΟΚ …ο ΣΥΡΙΖΑ. Που από ριζοσπαστική αριστερά (λέμε τώρα…) έχει μετατραπεί στο «καλό παιδί» των τοκογλύφων. Που πουλάει τ’ όνομα της Μακεδονίας και αφήνει τους τούρκους να κάνουν ότι θέλουν σε Αιγαίο και Κύπρο, όπως φυσικά κάνουν ότι θέλουν και οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί. Που έχει σε καλύτερη μοίρα τους λαθροεισβολείς από τους Έλληνες. Που καταστρέφει την Παιδεία και προσβάλει την Ορθοδοξία μας. Ντρέπομαι ειλικρινά για την βουλευτίνα και τον περιφερειάρχη που έχουμε.
Και τέλος οι μπολσεβίκοι του κομμουνιστικού απολιθώματος, του ΚΚΕ. Μια ζωή ανθέλληνες και προδότες. Από την Μ. Ασία το 1919, στην «Αυτόνομη Μακεδονία» κατά τον Μεσοπόλεμο και στο «Μην πολεμάτε» το 1940, γιατί Χίτλερ και Στάλιν είχαν συμφωνία φιλίας και οι κομμουνιστές έπρεπε να κάνουν ότι πρόσταζε η μαμά πατρίδα Σοβιετία (μέχρι που έληξε το Σύμφωνο, κι έστρεψαν τα όπλα κατά των Ελλήνων το ’46-’49). Και φυσικά, ακόμη και σήμερα, σε περίπτωση πολέμου είναι έτοιμοι να πράξουν το ίδιο, προδίδοντας για ακόμη μία φορά, κάτι που ξέρουν να κάνουν άριστα.
Αυτοί οι «νέοι» λοιπόν, το μόνο για το οποίο είναι άξιοι, είναι να χορεύουν σύμφωνα με τη μουσική που παίζουν τα κομματικά αφεντικά τους. Είναι τα νέα κομματόσκυλα με τους παχυλούς μισθούς, που, στο όνομα μίας αρρωστημένης «προόδου», επιδιώκουν να επιβάλουν ως λογικά και φυσιολογικά, πράγματα που δεν είναι (ναρκωτικά, ομοφυλοφιλία, ξεπούλημα των ιερών και οσίων του Έθνους όπως η Μακεδονία  κ.α.) και που ευαγγελίζονται κάτι «νέο» όντας μέλη των ίδιων αυτών κομμάτων που μας έφεραν έως εδώ.
Εμείς, σαν Νέοι Έλληνες Εθνικιστές, θα πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων όλους αυτούς, για τη σωτηρία της Πατρίδας μας, με πρότυπό μας την Ε.Ο.Ν. του Ιωάννη Μεταξά. Σ’ εμάς εναπόκειται πλέον ν’ αλλάξουμε την πορεία της Χώρας μας από την καταστροφή που την οδηγούν τα κόμματα της συμφοράς και «νέοι» τους, και αναλογιζόμενοι το Ιερό Χρέος το αποδεχόμαστε με υπερηφάνεια στις καρδιές μας, επιχειρώντας να φανούμε αντάξιοι της Ιστορίας μας και των Προγόνων μας.

Ζήτω η Νίκη, Ζήτω η Χρυσή Αυγή, Ζήτω η Ελλάς


Παναγής Σβορώνος – Επικεφαλής Νεολαίας Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης