Θέλεις να γίνεις ψευτοδεξιός; 50 ευρώ!


Θέλεις να γίνεις ψευτοδεξιός; 50 ευρώ!

Έχουμε πολλές φορές καυτηριάσει το πολιτικό καρκίνωμα της Ν.Δ. Ένα πολιτικό κόμμα εξυπηρέτησης συμφερόντων, οσφυοκαμψίας και πολιτικής αλητείας. Πέρα από τα χαρακτηριστικά αυτά, δεν είναι δυνατόν να μην καυτηριάσουμε και τη σχέση του απο-κόμματος αυτού με το χρήμα... (τις περισσότερες φορές βρώμικο, κι ενίοτε μεταφερόμενο σε τροχήλατες Samsonite...).
Τελευταίο τραγελαφικό γεγονός αποτελεί η τιμολόγηση της συμμετοχής των ''γαλάζιων'' μελών στις εσωκομματικές διαδικασίες εκλογής προεδρείων στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις της Νέας Κλεπτοκρατίας. Έχουμε λοιπόν και λέμε:100 ευρώ για τη συμμετοχή των υποψήφιων προέδρων στις νομαρχιακές και 50 ευρώ για τις τοπικές αντίστοιχα. Όσο για τους υποψήφιους στα αντίστοιχα συμβούλια, η ταρίφα κυμαίνεται από 20-30 ευρώ.
Το "ταχυφαγείο" των οικονομιών των Ελλήνων, η Ν.Δ, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει οικονομικές δυσχέρειες και χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια, παρά το γεγονός ότι κανονικά εισπράττει τις κρατικές χρηματοδοτήσεις, που συνίστανται σ' εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία έτη.
Θυμίζουμε, ότι η Χρυσή Αυγή -αφού η κρατική χρηματοδότηση παρανόμως ανεστάλη- ανέκαθεν λειτουργεί αποκλειστικά από έσοδα που προέρχονται από την προσφορά των συναγωνιστών από το υστέρημα τους. Ο εθνικός  αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν καθορίζεται από ευτελείς σκοπούς πλουτισμού. Μοναδικός μας στόχος μία ελεύθερη Ελλάδα και μια περήφανη Πατρίδα.

Φ.Μ.