Σύμβουλος Ερντογάν: "Μπήκαμε 55 χιλιόμετρα μέσα στην Ελλάδα και αφαιρούσαμε τις Σημαίες, έχουμε και βίντεο" – Πάλι κρύφτηκε ο “τουρκοφάγος” Καμμένος...


Σύμβουλος Ερντογάν: Μπήκαμε 55 χιλιόμετρα μέσα στην Ελλάδα και αφαιρούσαμε τις Σημαίες, έχουμε και βίντεο – Πάλι κρύφτηκε ο “τουρκοφάγος” Καμμένος

Πολλά έχουν πει τώρα τελευταία οι τούρκοι για την αφαίρεση των Ελληνικών Σημαιών από τούρκους κομάντος και όλα έχουν μείνει αναπάντητα από την ελλαδική κυβέρνηση.
Στην τελευταία συνέντευξή του, ο Ερντογάν έκανε μία σχετική αναφορά, λέγοντας ότι τούρκοι κομάντος αφαίρεσαν ελληνικές σημαίες από την Ελληνική Επικράτεια. Ουδεμία απάντηση υπήρξε από την κυβέρνηση.
Τώρα, ο γνωστός για τις προκλήσεις του σύμβουλος του Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, έγινε πιο ...συγκεκριμένος, λέγοντας πως οι «τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μπήκαν 55 χιλιόμετρα μέσα στην Ελλάδα και κατέβασαν όλες τις σημαίες που τοποθετήθηκαν σε πέντε βραχονησίδες».
Μάλιστα, σημείωσε πως υπάρχει και σχετικό βίντεο, το οποίο, συνέχισε, έχουν ήδη στείλει στις ελληνικές αρχές. Δηλαδή, το έχει δει ο «τουρκοφάγος» Καμμένος, ο οποίος δεν έχει πει ούτε κουβέντα πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.