Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Στην Πλατεία Βικτωρίας ο Μητσοτάκης: Δεν πήγε για τους Έλληνες, πήγε για …πολιτισμική συναυλία και λαθρομετανάστες...


Στην πλατεία Βικτωρίας ο Μητσοτάκης: Δεν πήγε για τους Έλληνες, πήγε για… πολιτισμική συναυλία και λαθρομετανάστες

Στην Πλατεία Βικτωρίας βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μην μπερδεύεστε, δεν πήγε να δει τους δοκιμαζόμενους από τη λαθρομετανάστευση Έλληνες. Πήγε για να παραβρεθεί σ' εκδήλωση που παρέθεσαν 25 και πλέον ΜΚΟ που σχετίζονται με τους λαθρομετανάστες.
Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, ο πρόεδρος της ΝΔ παρακολούθησε την υπαίθρια συναυλία της …πολιτισμικής χορωδίας «Πολυφώνικα», κι επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και την έκθεση που δημιούργησε η «ActionAid HELLAS», μαζί με το Victoria Square Project και το World Human Forum.
Βέβαια, πριν προτρέξει κανείς να …κακίσει τον Μητσοτάκη ότι βρέθηκε σε τέτοιου είδους εκδήλωση, να τονίσουμε ότι επί της ουσίας επρόκειτο περί …οικογενειακών υποχρεώσεων, αφού η εν λόγω ΜΚΟ, η “ActionAid”, είχε δημιουργηθεί από την αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλεξάνδρα, η οποία παρέμεινε στο Δ.Σ. της ΜΚΟ μέχρι πέρυσι.
Έτσι λοιπόν, όσοι κομματάρχες της ΝΔ σχεδιάζουν να βγαίνουν προεκλογικά και να λένε ότι η ΝΔ θα λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ας ξέρουν πως η λαθρομετανάστευση είναι οικογενειακή υπόθεση των Μητσοτάκηδων. Η ξαδέρφη του Μητσοτάκη, θυμίζουμε, ανέλαβε πρόσφατα ολάκερη …διευθύντρια στη ΜΚΟ του Σόρος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.