Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018

ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ», ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥΣ...

«Survival sex στο κέντρο της Αθήνας, με νεαρούς μετανάστες να πωλούν το κορμί τους για να καταφέρουν να επιβιώσουν», είναι ο τίτλος ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου NBC από την κατεχόμενη Αθήνα!
Στο ρεπορτάζ καταγράφεται η πορεία του 19χρονου Αφγανού Κασίμ, ο οποίος περπάτησε περίπου 6,5 χιλιάδες χιλιόμετρα, περνώντας μέσα από το Ιράν, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και τη Σερβία. Στόχος του ήταν να φτάσει στη Γερμανία, αλλά συνάντησε κλειστά σύνορα στην Ουγγαρία. Ο ίδιος ομολογεί ότι έχει προσπαθήσει τέσσερις φορές να φύγει από την Ελλάδα με κλεμμένα ή πλαστά διαβατήρια, αλλά και τις τέσσερις φορές συνελήφθη.
Έτσι, κατέληξε στην πιάτσα της Ομόνοιας, που συχνάζουν οι νεαροί που αναζητούν άσυλο και πωλούν το κορμί τους για λίγα ευρώ.
«Ντρεπόμαστε, δεν είμαστε γκέι, δεν μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Αν ζεις στον δρόμο, πρέπει να κάνεις ότι χρειάζεται για να επιβιώσεις», λέει ο Κασίμ.
Ο 19χρονος Αφγανός αποκαλύπτει ότι η τιμή για σεξ έχει φθάσει και τα 5 ευρώ, καθώς υπάρχουν πολλά «προσφυγόπουλα» -ακόμα και μικρότεροι από τον ίδιο- που πωλούν το κορμί τους για να επιβιώσουν.
Στο αμερικανικό δίκτυο μίλησε κι ένας ακόμη Αφγανός, ο Φαζούλ, ο οποίος κατά δήλωσή του είναι 22 ετών, αλλά ο Κασίμ πιστεύει ότι δεν είναι πάνω από 17.
Ο Φαζούλ παραδέχεται στο NBC, ότι πολλές φορές κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό για να πάρει 5 ευρώ παραπάνω. Οι δύο νεαροί λένε ότι με τα χρήματα αυτά εξασφαλίζουν φαγητό και τσιγάρα, ενώ ορισμένες φορές πετυχαίνουν να κλείσουν κι ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, αλλιώς τις περισσότερες φορές κοιμούνται σε πάρκα και πλατείες.
«Η οικογένειά μου πιστεύει ότι ζω στο καλύτερο ξενοδοχείο της Αθήνας», λέει ο Φαζούλ, εξηγώντας ότι δεν μπορεί να πει στην οικογένειά του που έχει καταντήσει.
Σύμφωνα με τον κοινωνικό λειτουργό Τάσο Σμετόπουλο, η πρακτική του survival sex άρχισε να εμφανίζεται στην Αθήνα στις αρχές του 2016 – επί «πρώτης φοράς αριστερά».
Όπως σημειώνει το NBC, στην Ελλάδα βρίσκονται περίπου 3.000 ασυνόδευτοι ανήλικοι, με το 95% αυτών να είναι αγόρια, ενώ στα hotspots υπάρχουν θέσεις μόνο για 1.000 ασυνόδευτα νεαρά παιδιά.
Τυχαίο; Δε νομίζουμε! Επίτηδες το κάνουν οι αληταράδες «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», για να εξαναγκάσουν τα δύστυχα αυτά παιδιά να γίνουν αρσενικές πόρνες, για να ικανοποιούν τα ανώμαλα γούστα τους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.