Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

Ούτε σε ανέκδοτο δεν γίνονται αυτά: Οι συριζαίοι έβαλαν εκπαιδευτές Ρομά στην Αστυνομία!!!...


Ούτε σε ανέκδοτο δεν γίνονται αυτά: Οι συριζαίοι έβαλαν εκπαιδευτές Ρομά στην Αστυνομία!

Την επαύριο της δολοφονίας του μικρού Μάριου από αδέσποτη σφαίρα Ρομά, οι συριζαίοι είχαν πει πολλά και φαιδρά, μεταξύ των οποίων ήταν και η ένταξη των Ρομά στην Αστυνομία.
Όλ' αυτά τότε είχαν αντιμετωπιστεί ως πολιτικά ανέκδοτα, να όμως που προχωράνε κανονικά, αφού όπως διαβάζουμε «για πρώτη φορά εκπρόσωποι των κοινοτήτων Ρομά και αστυνομικοί θα συνεκπαιδευτούν, στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος PROACTIVE του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».
Μην σας μπερδεύει το ότι θα «συνεκπαιδευτούν». Δεν πρόκειται για κοινή εκπαίδευση, αφού οι Ρομά θα λάβουν τον ρόλο του εκπαιδευτή…
Ο σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος δεν είναι η πρόληψη και η καταστολή περιστατικών ακραίας εγκληματικότητας, όπως π.χ. η δολοφονία του μικρού Μάριου, αλλά η «πρόληψη και καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού των Ρομά».
Όχι, δεν πρόκειται περί κάποιου νοσηρού αστείου, πρόκειται περί της επίσημης πολιτικής γραμμής του Υπουργείο Προ-Πο, και είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν παράπονα τώρα από τους «Ρουβίκωνες», που θα θέλουν κι αυτοί να γίνουν εκπαιδευτές στην Αστυνομία...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.