ΟΡΚΟ ΑΘΕΩΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο «ΕΥΣΕΒΗΣ» ΚΑΜΜΕΝΟΣ...


Νέα ήθη στις Ένοπλες Δυνάμεις φέρνει ο συνοδοιπόρος των άθεων κομμουνιστών Καμμένος και μάλιστα μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα.
Ο «πάω να κοροϊδέψω τους παπάδες» (όπως έλεγε όποτε είχε συναντήσεις με ιερωμένους, σύμφωνα με την πρώην βουλευτή του Χρυσούλα Γιαταγάνα…) καθιέρωσε πλέον και την «ορκωμοσία» των άθεων!
Έτσι, στην ορκωμοσία των νεοσύλλεκτων του Στρατού που έγινε στο στρατόπεδο του Πετροχωρίου, διαβάστηκε και ο όρκος των άθεων, για να έχουν να επιλέξουν τα συριζόμουτρα!!!
Αυτό κατήγγειλε ο Μητροπολίτης Ξάνθης, ο οποίος βρισκόταν στην τελετή: «Ζούμε με τους συμπολίτες μας τους Μουσουλμάνους, επομένως θα ορκίζονταν στο Κοράνι, όπως οι Χριστιανοί στο Ευαγγέλιο. Τώρα, όσον αφορά το κομμάτι των αθέων, προσωπικά ξαφνιάστηκα εκείνη την ώρα…». Δήλωσε δε πως απαξίωσαν να τον ενημερώσουν σχετικά:
«Δεν το γνώριζα. Προσωπικά, και από παλαιότερα που γίνονταν οι ορκωμοσίες, όταν λειτουργούσε το Στρατόπεδο στη Σταυρούπολη, ήμουν εγώ και ο Μουφτής, και ο όρκος δίνονταν στο Ευαγγέλιο και στο Κοράνι αντίστοιχα. Τώρα μας εμφανίζονται και οι άθεοι».
Σας φαίνεται λοιπόν περίεργο που οι συριζαίοι λατρεύουν τον Καμμένο τους, έστω κι αν καμιά φορά «ξεφεύγει» από την επίσημη «γραμμή», παριστάνοντας τον «υπερπατριώτη» και τον «υπερορθόδοξο», για ν' αποφύγει την εκλογική συντριβή;