Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση της Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης για τα φετινά μαθήματα ανωμαλίας στα σχολεία της ΚεφαλονιάςΗ κοινωνία μας πληροφορήθηκε (αυτή τη φορά εγκαίρως και όχι κατόπιν εορτής όπως πέρυσι) ότι θα πραγματοποιηθούν και φέτος, από τις «ειδικές» σε θέματα πουστιάς και λεσβιοσύνης κ.κ. Γασπαράτου Ελένη, Φωή Φωτεινή και Στρακάτου Αναστασία (του «Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Κεφαλονιάς»…), μαθήματα ανωμαλίας στα σχολεία της Πάστρας, των Κεραμειών και στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Αργοστολίου, ενώ ήδη το διέπραξαν, όπως λέει η ανακοίνωσή τους, στο Εσπερινό Γυμνάσιο του Αργοστολίου.
Καλούμε τους γονείς των μαθητών των προαναφερθέντων σχολείων (όσων ενδιαφέρονται ακόμη πραγματικά για τα παιδιά τους και το μέλλον τους) να μας ενημερώσουν για τις ημερομηνίες κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθούν τα εν λόγω αίσχη, προκειμένου να συντονίσουμε την αντίδρασή μας.

ΥΓ. Γιατί αλήθεια, αφού τόσο πολύ θέλετε να ενημερώσετε την κοινωνία για το θέμα των «έμφυλων στερεοτύπων», δεν οργανώνετε μια ανοικτή δημόσια εκδήλωση; (…)


              ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Τ.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.