ΘΕΜΑ-ΤΑΜΠΟΥ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΠΙ «ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»… ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ...

Σοκ προκαλεί η αυτοκτονία του 33χρονου ανθυπασπιστή της Πολεμικής Αεροπορίας, που έγινε αργά προχθές το βράδυ στην περιοχή της Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο τραγικός αυτόχειρας έστρεψε την καραμπίνα στο κεφάλι του και πάτησε τη σκανδάλη, ενώ δίπλα του άφησε σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι θα προβεί στη συγκεκριμένη πράξη λόγω οικονομικών οφειλών – δηλαδή, λόγω Μνημονίου!
Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωσή του το ΓΕΑ (του Καμμένου) αποκρύπτει τους λόγους της αυτοκτονίας:
«Τις βραδινές ώρες της Κυριακής 22 Απριλίου 2018, 33χρονος Ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετούσε στην 113 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Μίκρας, βρέθηκε από την Αστυνομία νεκρός στο σπίτι του, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, όπου διέμενε με συγγενή του. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές».
Γιατί άραγε; Διότι θέλουν να κρύψουν από τον ελληνικό λαό ότι οι αυτοκτονίες λόγω Μνημονίων συνεχίζονται κι επί των ημερών της «πρώτης φοράς αριστερά»!

(ΥΓ): Έλληνες, μην τους κάνετε τη χάρη! Μην αυτοκτονείτε! «Αυτοκτονήστε» πολιτικά τους υπευθύνους της δυστυχίας σας-μας!