Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Ο «Εθνάρχης» Καραμανλής, ο Μπους και η «καλή» Αριστερά του Κουβέλη και του Σύριζα


Ο «Εθνάρχης» Καραμανλής, ο Μπους και η «καλή» Αριστερά του Κουβέλη και του Σύριζα

Έχουμε πολλές φορές πει  ότι η Νέα Δημοκρατία είναι που έφερε την αριστερά στο προσκήνιο. Τώρα έχουμε και μία επιβεβαίωση από την ίδια την αριστερά, και συγκεκριμένα από τον Φώτη Κουβέλη που τότε προΐστατο των λεγόμενων αμερικανοκομμουνιστών.
Ιδού η δήλωση του Κουβέλη, που έγινε σε καθεστωτικό ραδιοφωνικό σταθμό:
"Συναντηθήκαμε με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή όταν ήρθε στην Αθήνα ο πατέρας Μπους. Εγώ ήμουν τότε γραμματέας της Ελληνικής Αριστεράς. Με συνέστησε λοιπόν στον τότε Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, λέγοντας πολύ χαρακτηριστικά, με τα γνωστά του αγγλικά και τη γνωστή του προφορά, ότι είμαι ο γραμματέας της "good Left"... της "καλής" αριστεράς δηλαδή! Μάλιστα, το άκουσαν όλοι οι άλλοι βουλευτές του τότε Συνασπισμού, και υπάρχει από τότε μία φωτογραφία, η οποία αποτυπώνει ένα χαμόγελο όλων των βουλευτών του Συνασπισμού, μ' εμένα στην πρώτη γραμμή - γι' αυτό άλλωστε με χαιρέτισε ο Μπους".
Αυτό, για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιοι ακριβώς νομιμοποίησαν την αριστερά και το ποιοι ακριβώς μίλησαν στους αμερικανούς για την «καλή» αριστερά, που μας κυβερνά σήμερα με τις ευλογίες τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.