Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ: "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΣΑΣ"!

Την δική του απάντηση στην Κερκόπορτα που ανοίγει το κουτοπόνηρο σχέδιο νόμου που κατέθεσαν οι Τσιπροκαμμένοι με τίτλο «Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και υιοθεσίας», για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, έδωσε o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και θερμός πατριώτης Βασίλης Τσιάρτας, με αφορμή σχόλιο του Βαλλιανάτου, που το …καλωσόρισε:
«Άκου Βαλλιανάτο, για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δεν θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά, και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς, πάει πολύ. Το ότι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας, δεν σημαίνει ότι θα τ' αποδεχθούμε όλα. Θέλετε ν' αλλοιώσετε την Ελλάδα, αλλά δεν θα τα καταφέρετε όσο θα προκαλείτε και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη, αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία, ούτε Γερμανία, ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τ' αποδέχεται αυτά».
Εύστοχος για μια ακόμα φορά ο Τσιάρτας και μπράβο του!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.