ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ»! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. – ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΕΤΕ!

Στήριξη έκτακτης ανάγκης για τα «προσφυγάκια» στην Ελλάδα, ύψους 180 εκατ. ευρώ, αποφάσισε και ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Η νέα χρηματοδότηση αφορά, μεταξύ άλλων, την αναβάθμιση του «προγράμματος στήριξης έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση» (ΕΣΤΙΑ), για να μεταφέρονται τα «προσφυγάκια» σε διαμερίσματα σε αστικές περιοχές εκτός των καταυλισμών, προκειμένου να ενταχθούν (με το ζόρι…) στην ελληνική κοινωνία.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στη σχετική ανακοίνωσή της, υπενθυμίζει, ότι η συνολική οικονομική βοήθεια προς το ελληνικό κράτος για τα «προσφυγάκια» υπερβαίνει πλέον τα 1,5 δισ. ευρώ.
Βέβαια, είναι ένα θέμα πόσα απ’ αυτά τα χρήματα καταλήγουν στον προορισμό τους. Σύμφωνα με τα όσα είχε πει πέρυσι κάποιος αξιωματούχος της Κομισιόν, το 80% απ’ αυτά τα χρήματα …«χάνεται στον δρόμο».
Λέτε γι’ αυτό να πανηγυρίζουν τα «αλληλέγγυα» συντρόφια, μόλις έμαθαν πως έρχονται κι άλλα φράγκα; Γιατί είναι έτοιμοι να τα ξεκοκαλίσουν;