ΕΛΑ ΡΕ ΚΟΥΛΗ! ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΑ «ΕΥΠΑΘΑΚΙΑ» ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!


Φωτογραφία: IntimeNews

Εδώ ο κόσμος χάνεται, βαρκούλες αρμενίζουν! 
Ποδοσφαιρικό αγώνα με ομάδα «ευπαθών» είχε το απόγευμα της Δευτέρας ομάδα της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μοσχάτο.
«Το αποτέλεσμα νομίζω ότι έχει τη λιγότερη σημασία. Στέλνουμε κι εμείς μέσα από αυτόν τον φιλικό αγώνα ένα μήνυμα ως Νέα Δημοκρατία, κατά κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού. Η Νέα Δημοκρατία είναι η Παράταξη που ενώνει όλους τους Έλληνες. Μία Παράταξη η οποία και για τα ζητήματα των Ρομά έχει μία πολύ συγκροτημένη προσέγγιση, την οποία σε κάθε ευκαιρία έχουμε την δυνατότητα να τη συζητούμε με τους εκπροσώπους της. Σήμερα όμως δεν ήρθαμε να συζητήσουμε αυτά. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να στείλουμε με αυτό τον τρόπο κι εμείς το δικό μας μήνυμα κατά κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού», σημείωσε σε δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στην ερώτηση για περαιτέρω ευαισθητοποίηση της κοινωνίας αλλά και πως μπορεί να ενταχθεί πιο αρμονικά αυτή η ομάδα στο κοινωνικό σύνολο, ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε: «Νομίζω ότι αυτό είναι απαραίτητο. Δεν αρκεί μόνο η Πολιτεία. Χρειάζεται συνεργασία ολόκληρης της κοινωνίας. Χρειάζεται η έντονη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά, πάνω απ’ όλα, αυτό το οποίο χρειάζεται είναι να “σπάσουν” οι προκαταλήψεις, τα ταμπού και τα στερεότυπα. Αν ξεκινήσουμε με αυτό, νομίζω ότι θα έχουμε κάνει το πιο σημαντικό βήμα σε αυτή την κατεύθυνση». 
Γεια σου ρε Κούλη, «παλτό», που δεν είσαι ρατσιστής!!! Τα ψηφαλάκια να πέφτουν… Μάζευε κι ας ειν’ και ρώγες!!!

Κ.Π.