Κατέπεσε Ελληνικό Mirage 2000 στη Σκύρο μετά από επιχείρηση αναχαίτισης τουρκικών μαχητικών - Νεκρός ο πιλότος - Οι τούρκοι είχαν προαναγγείλει(;) την κατάρριψη του Ελληνικού αεροσκάφους

Ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο της τουρκικής απειλής: Κατέπεσε Ελληνικό Mirage 2000 στην Σκύρο μετά από επιχείρηση αναχαίτισης - Αγνοείται ο πιλότος!

Μαχητικό αεροσκάφος Mirage 2000-5 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας κατέπεσε σήμερα στη Σκύρο, ύστερα από επιχείρηση αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών που είχαν παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο.
Όπως έγινε πριν λίγο γνωστό, βρέθηκαν τα συντρίμμια του μαχητικού αεροσκάφους της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και δυστυχώς ο Έλληνας χειριστής είναι νεκρός.
Ακόμα ένας Έλληνας πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας έπεσε εν ώρα καθήκοντος, στα χνάρια του Ήρωα Κωνσταντίνου Ηλιάκη.
Τονίζουμε, πως ο Έλληνας πιλότος συμμετείχε σ' επιχείρηση αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών που είχαν παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο, ένα συμβάν που είχε προαναγγείλει χθες τουρκική εφημερίδα!...
Το σημερινό τραγικό συμβάν μας υπενθυμίζει, πως δυστυχώς υπάρχουν 2 Ελλάδες: Αυτή του καθήκοντος που μάχεται και θυσιάζεται για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, και αυτή της μίζας, της ρεμούλας και της "ελληνοτουρκικής φιλίας"... 

Οι τούρκοι είχαν προαναγγείλει (;) την κατάρριψη του Ελληνικού αεροσκάφους στην Σκύρο

Πολλά ερωτηματικά, ή μάλλον καλύτερα πολλές απαντήσεις δίνονται μέσα από το χθεσινό δημοσίευμα της "Yeni Safak".
Η τουρκική εφημερίδα, η οποία είναι και αυτή μια φωνή του Ερντογάν, είχε προαναγγείλει την κατάρριψη του Ελληνικού Mirage 2000-5, και για να προλάβει να θολώσει τα νερά το είχε ήδη χρεώσει σε ...σαμποτάζ Γκιουλενιστών!
Συγκεκριμένα, ο αρχισυντάκτης της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Γενί Σαφάκ, Ιμπραχίμ Καράγκιουλ, σε πρωτοσέλιδο άρθρο γνώμης με τίτλο “Αν χτυπηθεί ένα ελληνικό σκάφος μετά το ρωσικό αεροσκάφος”, υποστήριξε πως αυτοί που πραγματοποίησαν το σαμποτάζ εναντίον της Τουρκίας με την πτώση του ρωσικού αεροσκάφους μπορεί να προσπαθήσουν για μία νέα ένταση, μέσω της FETÖ (κίνημα Γκιουλέν), με την Ελλάδα στο Αιγαίο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το πιθανό σενάριο είναι "όταν ανέβει η ένταση στο Αιγαίο, οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις να χτυπήσουν ένα ελληνικό σκάφος ή πλοίο, και αυτό θα δημιουργήσει ένα νέο μέτωπο εναντίον της Τουρκίας στη Δύση, υπό την αιγίδα των ΗΠΑ και των χωρών της ΕΕ".


Ο Ιμπραχίμ Καράγκιουλ αναφέρει ότι, όπως έγινε στην πτώση του ρωσικού αεροσκάφους από τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, κανείς δεν θα καταλάβει ποιος πραγματοποίησε την εν λόγω επίθεση. "Μετά, το εν λόγω περιστατικό έγινε γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε από μέλη της FETÖ, μ' εντολή των ΗΠΑ", ισχυρίστηκε.
Πρόκειται προφανώς για μια ύπουλη μορφή τουρκικής προπαγάνδας, καθώς προσπαθούν να καλύψουν τις προκλητικές και επιθετικές κινήσεις τους κατά της Πατρίδας μας.
Σήμερα επιβεβαιώθηκε το "σενάριο", και προφανώς αυτό δεν ήταν σαμποτάζ Γκιουλενιστών, αλλά σχεδιασμένη επιθετική ενέργεια του Ερντογάν.
Οι τούρκοι, που δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα παρά αυτή των κανονιοφόρων, συνεχίζουν τις προκλήσεις απέναντι σε μια θλιβερή εθνομηδενιστική κυβέρνηση ραγιάδων.

Η Ελλάς θρηνεί ακόμα ένα θύμα της τουρκικής επιθετικότητας: Νεκρός ο πιλότος του Mirage 2000 που κατέπεσε στην Σκύρο!

Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του στην Πολεμική Αεροπορία.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε το κάτωθι Δελτίο Τύπου:
"Η Ελλάς θρηνεί ακόμα ένα θύμα ενός ακήρυχτου ελληνοτουρκικού πολέμου. Ακόμα ένας Έλληνας πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας έπεσε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, κατά την επιχείρηση αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών που παραβίασαν για πολλοστή φορά τον εθνικό εναέριο χώρο. Προστέθηκε ακόμα ένα θύμα της τουρκικής απειλής, ως τραγική απάντηση σε αυτούς που ακόμα μιλούν για "ελληνοτουρκική φιλία". Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους του και τους συναδέλφους του στην Πολεμική Αεροπορία".