Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΑΖΕΙ …600.000 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! ΒΑΛΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕ, ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!

Δεν πρόκειται ν’ αργήσουν και πολύ οι βουλευτικές εκλογές, αν κρίνουμε από τις απατηλές υποσχέσεις που άρχισαν να δίνουν αβέρτα οι πολιτικάντηδες!
Έτσι, ο «πολέμιος του λαϊκισμού» Κούλης Νουδούλης, μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο π. υφυπουργός Παιδείας και π. βουλευτής Καρδίτσας Σπύρος Ταλιαδούρος, έδωσε ένα κάρο υποσχέσεις, που δήθεν εντάσσονται στο σχέδιο καταπολέμησης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού της Νουδούλας. Πάρτε μια γεύση:
««Η Νέα Δημοκρατία έχει πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της οικονομίας και της κοινωνίας. Πρόγραμμα που έχει τρεις βασικούς άξονες: τη μείωση της φορολογίας, την προσέλκυση επενδύσεων και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Το σχέδιό μας είναι ένα σχέδιο που μπορεί να πετύχει ρυθμούς ανάπτυξης της τάξεως του 4%, το οποίο μπορεί να μη λέει κάτι γι' αυτούς που δεν είναι οικονομολόγοι, ισοδυναμεί όμως με 600.000 νέες θέσεις εργασίας, με ποιότητα και με αξιοπρεπείς απολαβές…».
Γιατί όμως μόνο 600.000, Κούλη μας, ενώ οι άνεργοι ανέρχονται σε 1 εκατομμύριο; Βάλε κι άλλες! Έτσι κι αλλιώς τζάμπα είναι τα παραμύθια που μας πουλάς!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.