ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ...


Όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα της προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας μας! Οι ενδείξεις είναι πολλές, και ίσως υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις ακόμα κι εντός της ημέρας.
Ήδη, ο Κοτζιάς μίλησε για συμφωνία που «έγινε», κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου με τον Γερμανό ομόλογό του: «Αυτή η συμφωνία με τους καλούς μας φίλους και γείτονες από τον Βορρά δεν έγινε επειδή θέλουν να γίνουν μέλος στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ -βεβαίως εκείνοι το θέλουν, βεβαίως εμείς τους υποστηρίζουμε σε αυτό- αλλά πρωτίστως έγινε επειδή είναι προς το δικό μας και προς το δικό τους εθνικό συμφέρον…».
Από την πλευρά του, ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μάας, παραδέχθηκε την ανάμειξη της Γερμανίας στο όλο θέμα («όπου μας ζητήθηκε, επιδράσαμε προς τη μία ή την άλλη πλευρά παραγωγικά, εξισορροπητικά»), εμφανίζοντάς το ως τετελεσμένο γεγονός.
Επιπλέον, διέρρευσε από την αντιπολίτευση των Σκοπίων το σχέδιο στο οποίο προβλέπεται η συμφωνία για αλλαγή του ονόματος να υπογραφεί στις αρχές Ιουνίου στις Πρέσπες, μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ. 
Εν συνεχεία, η επαίσχυντη συμφωνία θα πάει για ψηφοφορία στη βουλή των Σκοπίων και της Ελλάδος, για να περάσει με απλή πλειοψηφία, και τέλος, οι Τσιπροκαμμένοι θα στείλουν επιστολή στο ΝΑΤΟ που θ' ανοίγει την πόρτα της Συμμαχίας και ανάλογη επιστολή και προς την ΕΕ, υπό τον όρο να γίνει αλλαγή Συντάγματος εντός 12 μηνών.
Σύμφωνα με τις «διαρροές», οι προδότες έχουν καταλήξει στο «Βόρεια Μακεδονία», αν και αυτό μικρή σημασία έχει, καθώς οποιοδήποτε συνθετικό κι αν επιλεγεί θα είναι μόνο για τα καρτελάκια των διεθνών συνδιασκέψεων. «Μακεδονία» θ' αποκαλούν όλοι τα Σκόπια!
Χρέος μας προς τους ηρωικούς μας προγόνους, αλλά και τις επόμενες γενιές, είναι ν' αντισταθούμε στα άνομα σχέδιά τους, έστω και την υστάτη ώρα, με εθνική πρωτοπορία τη Χρυσή Αυγή!