Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

ΕΦΟΔΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Κ.Κ. ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

Εφόδους στα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος στο Κίεβο και σε σπίτια στελεχών του πραγματοποίησε η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας, όπως ανακοίνωσε το γραφείο τύπου του Κ. Κ. Ουκρανίας.
Η Υπηρεσία Ασφαλείας επιβεβαίωσε την είδηση, αναφέροντας ότι πραγματοποιεί «σειρά νόμιμων ερευνών στο Κίεβο και στην περιφέρεια, ιδιαίτερα στους τόπους διαμονής ηγετικών στελεχών του Κομμουνιστικού Κόμματος, στο πλαίσιο υπόθεσης που σχετίζεται με ενέργειες οι οποίες αποσκοπούν στην κατάληψη της εξουσίας και σχετίζονται με εσχάτη προδοσία» .
Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι εντόπισε «μηχανισμό που διοργάνωνε προπληρωμένες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, που είχαν σκοπό την αποσταθεροποίηση της πολιτικο-κοινωνική κατάστασης στην Ουκρανία και την ανατροπή του καθεστώτος».
Μεταξύ άλλων, έρευνες πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του γενικού γραμματέα, του …Κουτσούμπα της Ουκρανίας, Πιέτρ Σιμονένκο, καθώς και στην οικία του γραμματέα της Κομσομόλ (οργάνωση νεολαίας) Μιχαήλ Κονονόβιτς στο Κίεβο.
Κομμουνιστές είναι, μπορεί να μην είναι και προδότες της πατρίδας τους; Σιγά το νέο, έτσι είναι όλοι οι απανταχού της γης κομμουνιστές!

(ΥΓ): Πάντως στην Ελλάδα, όταν θα επιβληθεί Εθνικό Καθεστώς, δεν θα χρειαστούν κατηγορίες για προδοσία και τα συναφή. Θα φτάσει και θα περισσέψει ένας έλεγχος του τρίτου πλουσιότερου κόμματος στον κόσμο (μετά τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους των ΗΠΑ), από το ΣΔΟΕ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.