Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Παραλίγο να καταλήξει σε τουρκική φυλακή ο Μητσοτάκης: Πιάστηκε χωρίς διαβατήριο στα σύνορα! Αυτός θα κυβερνήσει την Ελλάδα;
Θέλει να κυβερνήσει ο Μητσοτάκης την Ελλάδα, αλλά δεν είναι ικανός ούτε καν τα ελληνοτουρκικά σύνορα να περάσει. Όχι, δεν πρόκειται περί κάποιου αστείου ή κάποιας κακοήθους ψευδούς πληροφορίας.
Ο Μητσοτάκης επεχείρησε να περάσει τα ελληνοτουρκικά σύνορα στους Κήπους του Έβρου, με σκοπό να παραστεί το βράδυ σε εκδήλωση στην Ίμβρο. Όμως, δεν έφερε μαζί του τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, ούτε καν την ταυτότητά του, κι έτσι βρέθηκε ατύπως κρατούμενος στο τουρκικό φυλάκιο.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι διπλωματικές αρχές και δόθηκε διαταγή στην Πρόξενο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, Δανάη Βασιλάκη, προκειμένου να σώσει τον Μητσοτάκη από το "Εξπρές του Μεσονυχτίου".
Όταν κυκλοφόρησε η είδηση, αρχικά οι νεοδημοκράτες επιχείρησαν να την διαψεύσουν. Εν τέλει αυτή επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον Μητσοτάκη, με σχετική ανάρτησή του.
Δυστυχία σου Ελλάς, που έλεγε κι ο Σουρής, πρώτο κόμμα είναι στη βουλή ο «Λέσβος – Μυτιλήνη» και δεύτερο ο Μητσοτάκης που δεν ξέρει ούτε να περάσει τα σύνορα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.