ΜΠΕΡΙΣΑ: "ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΟΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΤΟΝ ΡΕΖΙΛΗ"!

Σχολιάζοντας την προ ημερών πομπώδη δήλωση του Πάνου του ρεζίλη, περί επικείμενης επέκτασης των ελληνικών χωρικών υδάτων και ανακήρυξης ΑΟΖ, η οποία δεν προσδιόριζε τον τόπο που θα γίνει για να νομίσουν τα ΧΑΠΑΤΑ πως θα γίνει στο Αιγαίο, επισημάναμε πως θα γίνει στο …Ιόνιο, μετά από συμφωνία με την Αλβανία βεβαίως-βεβαίως, κι όχι στο Αιγαίο.
Και τώρα επιβεβαιωνόμαστε από τον πρώην πρωθυπουργό και νυν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα.
Όπως αποκάλυψε ο Μπερίσα λοιπόν, που κατηγορεί την κυβέρνηση της Αλβανίας για προδοσία, το νέο Σύμφωνο για τα θαλάσσια σύνορα με την Ελλάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουνίου.
Και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία για το τι εννοούσε ο Πάνος ο ρεζίλης, προσέθεσε πως: «Ο Καμμένος λέει ότι η Ελλάδα θα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα. Σε βάρος ποιας χώρας θα το κάνει αυτό; Είναι φανερό, σε βάρος της Αλβανίας». 
Φυσικά, τα ψεκασμένα (και ξεφτιλισμένα!) διαδικτυακά παπαγαλάκια του Καμμένου και των πρεσβειών (αμερικανικής και ισραηλινής) απέκρυψαν επιμελώς τις δηλώσεις Μπερίσα και συνεχίζουν να πουλάνε παραμύθι περί Αιγαίου! Κι όποιος ηλίθιος τσιμπήσει, τσίμπησε!