ΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!...

Έχουν ήδη περάσει δύο μέρες από την ανακοίνωση της προδοτικής συμφωνίας, και όλα τα κόμματα πήραν θέση επ’ αυτής (έστω και υποκριτική…), εκτός από ένα: τον φερετζέ της κλεφτοπασοκαρίας «Κίνημα Αλλαγής», το οποίο οι ξεδιάντροπες εταίρες δημοσκοπήσεων εμφανίζουν ως …τρίτο κόμμα και με …διψήφια ποσοστά!
Έτσι, στην πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κλεφτοπασόκοι,  δηλώνουν ότι …επιφυλάσσονται για τη στάση που θα κρατήσουν!!! Ιδού τα χάλια τους, κι όποιος καταλάβει τι εννοούν οι «ποιητές», κερδίζει …λουκούμι – και με τη λουκουμόσκονη:
«Το Κίνημα Αλλαγής έχει επανειλημμένα τονίσει ότι είναι υπέρ της λύσης, αλλά όχι οποιασδήποτε λύσης. Η σύνθετη ονομασία έναντι όλων, η συνταγματική αναθεώρηση, η ακύρωση κάθε μορφής αλυτρωτισμού, είναι οι πάγιες πατριωτικές μας θέσεις. Στη βάση αυτών των θέσεων θ' αξιολογήσουμε το επίσημο σχέδιο συμφωνίας που δεσμεύτηκε να δημοσιοποιήσει η κυβέρνηση, έτσι ώστε να διαπιστώσουμε εάν πληροί τις προϋποθέσεις για την προστασία των εθνικών συμφερόντων και αν προωθείται η σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή καθώς και οι Ευρωπαϊκές αρχές».
Είναι η πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά, που κόμμα της βουλής δεν έχει θέση για μείζον εθνικό θέμα! Κι είναι αυτό το συνονθύλευμα …τρίτο κόμμα; Όσο είναι …τρίτο κόμμα, άλλο τόσο και γράφων είναι ο …Πάπας της Ρώμης!