Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!...Πολλές φορές, βλέποντας και ακούγοντας αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, νομίζουμε πως τα ’χουμε δει όλα. Αμ δε! Τίποτα δεν έχουμε δει ακόμα!
Επίκαιρη ερώτηση λοιπόν, προς τον αρμόδιο υπουργό Σκουρλέτη, κατέθεσαν 21 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (το …«enfant gateaux» του «προοδευτισμού»), απαιτώντας να μπαίνουν τραβεστί στην Αστυνομία, γιατί με τον αποκλεισμό τους …«στιγματίζονται» και παραβιάζεται η «νομοθεσία για την ίση μεταχείριση στον χώρο της εργασίας»!
Όσο γελοίο και εξωπραγματικό κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο, μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι λίαν συντόμως θα έρθει προς ψήφιση στη βουλή και θα γίνει νόμος του ψευδοκράτους, χάρη στην «προοδευτική πλειοψηφία» ΣΥΡΙΖΑ, Ποταμιού, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και της …μισής Νέας Δημοκρατίας – οι …«παραδοσιακοί» του Καμμένου, που σίγουρα …διαφωνούν αλλά δεν ρίχνουν την κυβέρνηση ούτε με …σφαίρες, θα κάνουν το …ρεπό τους!

(ΥΓ): Υπάρχει βεβαίως και μια άλλη διάσταση στο θέμα. Να κατεξευτελιστεί το Σώμα που τόσα προσέφερε στη συντριβή των κομμουνιστοσυμμοριτών πολιτικών προγόνων του ΣΥΡΙΖΑ, το 1944 και το 1946-1949!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.