Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΣΧΟΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΜΕ»...

Ενώ η συγκυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου ετοιμάζει ρωμαϊκή φιέστα, με κοινή συνεδρίαση των 153 προδοτών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που την στηρίζουν, στο …Ζάππειο, στις 7:30 το απόγευμα, και ο αρχιπροδότης Τσίπρας πανηγυρικό διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, όπου μάλλον θα εμφανιστεί με …γραβάτα (να φορέσει αυτήν που του έκανε δώρο ο Ζάεφ, για την προδοσία του!), κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία ομιλία του στη βουλή το 2012, στην οποία έλεγε ότι αυτό που σήμερα παρουσιάζει ως …επίτευγμα, την επιμήκυνση του χρέους για 10 χρόνια, «είναι ένα μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστούμε».
 
Ήταν η εποχή που οι συριζοψεκασμένες λέρες έστηναν κρεμάλες έξω από τη βουλή για τους τότε μνημονιακούς, και τέτοιες εκφράσεις ήταν της …μόδας.

Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα κρεμαλες μνημονιο

Μάλιστα, την ίδια ακριβώς έκφραση είχε χρησιμοποιήσει και τον Ιούλιο του ίδιου έτους, μιλώντας στο «Θερινό Πανεπιστήμιο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς» στην Πορταριά του Βόλου!
Αυτό λοιπόν που «πέτυχε», με τη συμφωνία με τους διεθνείς τοκογλύφους, είναι «να μακρύνει το σκοινί που θα κρεμαστούμε» για 10 χρόνια!