Σκληρή ανακοίνωση των οπαδών του ΑΠΟΕΛ: «Προδότες κι εφιάλτες οι Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς»


Σκληρή ανακοίνωση των οπαδών του ΑΠΟΕΛ: «Προδότες και εφιάλτες οι Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς»

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, με ανακοίνωσή τους, φροντίζουν να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους ξεπούλησαν τη Μακεδονία ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές της. Με μία πολύ σκληρή ανακοίνωση, χαρακτηρίζουν ως «προδότες», «εφιάλτες», «γραικύλους» και «άθλια ανθρωπάκια» τους Τσίπρα, Καμμένο, και Κοτζιά, και δηλώνουν ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Κύπρο.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
«Κηρύσσουμε ανεπιθύμητους τους προδότες.
Ανεπιθύμητοι στην Κύπρο είναι για εμάς οι γραικύλοι Αλέξης Τσίπρας, Παναγιώτης Καμμένος και Νίκος Κοτζιάς, αφού την Κυριακή 17/6/2018 διέπραξαν Εσχάτη Προδοσία με την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους Σλάβους, παρά τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού. Οι εφιάλτες μάλιστα δεν δίστασαν να δώσουν οδηγίες στους αστυνομικούς να διαλύσουν με οποιοδήποτε τρόπο τις διαδηλώσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα τους σοβαρούς τραυματισμούς Ελλήνων Πατριωτών από τους προστάτες των προδοτών.
Εμείς, ως οργανωμένο σύνολο, διαμηνύουμε ότι οι προδότες Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς είναι ανεπιθύμητοι στην Κύπρο και πως αν κάποιος από τους τρεις γραικύλους επισκεφτεί το νησί, θα μας βρει απέναντι του. Καλούμε όλους τους Έλληνες Πατριώτες, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, όπως πράξουν το ίδιο.
Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Η Μακεδονία δεν είναι δική σας για να την χαρίσετε, είναι του Φίλιππου, είναι του Αλέξανδρου, είναι του Παύλου, είναι κάθε Μακεδονομάχου που πότισε με το αίμα του τα ιερά χώματα της Μακεδονίας, η Μακεδονία ανήκει στους Έλληνες, όχι σ' εσάς άθλια ανθρωπάκια για να την παζαρεύετε. Στεκόμαστε στο πλευρών όλων των Μακεδόνων. Αδέλφια, ο αγώνας τώρα αρχίζει…
ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
Ανάλογες αντιδράσεις αναμένονται και από τους οπαδούς άλλων πατριωτικών αθλητικών σωματείων της Κύπρου, όπως η Ανόρθωση, ο Απόλλων Λεμεσού, η ΑΕΚ Λάρνακας, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, κ.ο.κ. Κύπρος-Μακεδονία, ίδια είναι η προδοσία!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ