ΖΗΤΩ ΤΟ …ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ DOLCE VITA ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ (ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ)!...

Προχωράει η «κάθαρση», η οποία ήταν ένας από τους όρους του κυβερνητικού «γάμου» μεταξύ των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ και των ψεκασμένων ελαφροδεξιών των ΑΝΕΛ!
Έτσι, σήμερα έπεσε η αυλαία στην δίκη των χρυσών επιχορηγήσεων της ΔΕΗ προς την ΓΕΝΟΠ, την τριετία 2008-2011 (για υπερπολυτελή ταξίδια σ' εσωτερικό κι εξωτερικό, λουκούλεια γεύματα και άλλα αντάξια αριστερών συνδικα-ληστών…), με αβέρτα αθωώσεις, κι όλους τους καταδικασθέντες ελεύθερους μέχρι την δίκη τους, από το Εφετείο.
Το Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων κήρυξε αθώους, κυρίως λόγω …παραγραφής, 51 από τους συνολικά 58 κατηγορουμένους στην υπόθεση των επιχορηγήσεων της ΔΕΗ προς την ΓΕΝΟΠ την τριετία 2008-2011.
Το δικαστήριο έκρινε ωστόσο ενόχους 7 πρώην συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ για το αδίκημα της απάτης, χωρίς όμως την επιβαρυντική περίσταση του ν.1608/50, γεγονός που τους έριξε στα πολύ μαλακά.
Οι ποινές που επιβλήθηκαν σε όσους κηρύχθηκαν ένοχοι, ανάμεσά τους ο Νίκος Φωτόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ λέμε!), ο Ρίζος Ρίζος (ΣΥΡΙΖΑ ομοίως) και η κόρη του, ξεκινούν από τρία χρόνια φυλάκιση και φτάνουν έως τα 5 χρόνια κάθειρξη. Μάλιστα, το δικαστήριο έκρινε ότι η έφεση πρέπει να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, κι έτσι όλοι οι καταδικασθέντες αποχώρησαν από το δικαστήριο ελεύθεροι κι …ωραίοι.
Μετά απ’ αυτή τη νίκη του …λαού, ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί (τρις): ζήτω και ξαναζήτω το …ήθος της αριστεράς!