ΠΑΡΔΑΛΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ! ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ «ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ» ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ «GAY PARADE» ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

Σε ατελείωτη πρόκληση εις βάρος των εθνικών αισθημάτων των Μακεδόνων εξελίχθηκε το λεγόμενο “Gay Pride”, που έγινε υπό την αιγίδα του εθνομηδενιστή Μπουτάρη και του ομοϊδεάτη του, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, Τρ. Μηταφίδη, που παρέλασε με πανό του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η εμφανώς οργανωμένη αντεθνική πρόκληση έγινε μ' επιγραφές που είχαν στα σώματά τους κάποιοι ξεδιάντροποι τσιπροκαμμενικοί, με τις οποίες χλεύαζαν την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας κι επιχειρούσαν να παρουσιάσουν τον Μέγα Αλέξανδρο σαν τα μούτρα τους!
Εκτός από τις υπόλοιπες αισχρές ανθελληνικές προκλήσεις που έλαβαν χώρα στο χθεσινό “Gay Parade” της Θεσσαλονίκης, υπήρξε κι άλλη μία που πρέπει να επισημανθεί.
Εκτός από τα πανό με τα οποία ζητούσαν τη φυλάκιση των χρυσαυγιτών και το κλείσιμο των γραφείων του Κινήματος, οι αριστεριστές «παρέλασαν» και με σημαίες των Σκοπίων -της «Βόρειας Μακεδονίας», κατά τους Τσιπροκαμμένους- για να γιορτάσουν την προδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών» και να ταπεινώσουν τους υπερήφανους Μακεδόνες!
Να τους χαίρονται οι προστάτες τους, Τσίπρας και Καμμένος!
Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών και τα τσιράκια της!