ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ: 11% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ – ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΡΙΖΑ

Διψήφια ποσοστά για τον Λαϊκό Σύνδεσμο με 11% (χωρίς αναγωγή) καταγράφει η δημοσκόπηση της Κάπα Research για την Πελλοπόνησο – Η Χρυσή Αυγή πλησιάζει τον δεύτερο καταρρέοντα Σύριζα ενώ αφήνει πίσω της με τέσσερις μονάδες το κλεφτο-Πασόκ (Κίνημα Αλλαγής).

Το ρεπορτάζ του peloponnisosnews.gr αναφέρει: «Με βάση την παρακάτω κάρτα, ανταποκρίθηκαν οι Πελοποννήσιοι στη μεγάλη έρευνα της Κάπα Research για την Πελοπόννησο, για την πρόθεση ψήφου στις βουλευτικές εκλογές. Φαίνεται ότι η ΝΔ έχει ένα προβάδισμα περί των 10 μονάδων, πρώτη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται η Χρυσή Αυγή και τέταρτο κόμμα το Κίνημα Αλλαγής».
Αναλυτικά τα ποσοστά:
Νέα Δημοκρατία 24,5%
Σύριζα 14,4%
Χρυσή Αυγή 11%
Κίνημα Αλλαγής 7,7%
ΚΚΕ 4%
ΑΝΕΛ 2,2%
Ένωση Κεντρώων 2,7%
Σημειώνουμε πως, σε κυλιόμενες δημοσκοπήσεις στη Μακεδονίαη Χρυσή Αυγή καταγράφηκε ως η δεύτερη πολιτική δύναμη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ σε αρκετούς νόμους έπιανε μόλις και μετά βίας το 5%.
Επιπλέον, οι 4 μονάδες διαφοράς με το Κίνημα Αλλαγής είναι πριν την διάσπαση του και την αποχώρηση των Ποταμίσιων, κάτι που σημαίνει ότι η τρίτη θέση για τον Λαϊκό Σύνδεσμο είναι αδιαμφισβήτητη και η διαφορά ακόμα μεγαλύτερη.
Η Χρυσή Αυγή, παρά τις συκοφαντίες και τη συνωμοσία της σιωπής, θα συνεχίσει απρόσκοπτα τον αγώνα σε όλη την Ελλάδα, μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!