Σχεδόν 30.000 οι λαθρομετανάστες στις δομές που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας...


Σχεδόν 30.000 οι λαθρομετανάστες στις δομές που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας

Υπεράριθμοι οι λαθρομετανάστες σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω και Διαβατά - Συνολικά 29.279 άτομα στις δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, αυξήθηκαν κατά 261 άτομα, σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη, οι «πρόσφυγες/μετανάστες» που διαμένουν στις 31 (αυξημένες κατά μία) δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, την Παρασκευή καταγράφηκαν 29.279 άτομα έναντι 29.018 ατόμων την περασμένη Πέμπτη. Η δυνατότητα φιλοξενίας των 31 δομών αυξήθηκε στα 24.495 άτομα. Οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Κω, και Διαβατών έχουν υπεράριθμους λαθρομετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.
Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 17.285 μερίδες φαγητού, από τις οποίες 501 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητά τους. Για την υγειονομική κάλυψη των λαθρομεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.
Είναι πλέον ολοφάνερο, πως ο Πάνος Καμμένος είναι τόσο επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια της χώρας, όσο και οι ιδεοληψίες του Σύριζα.
Η κυβέρνηση των ανθελλήνων, όχι μόνο απλά κόβει συνέχεια κονδύλια από την εθνική άμυνα της χώρας, αλλά μετατρέπει τα παλαιά στρατόπεδα σε υπεράριθμα κέντρα λαθρομεταναστών και το στράτευμα σε παραδουλεύτρες όλων αυτών των αλλοδαπών που έχουν εισβάλει παράνομα στην πατρίδα μας.