Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.


Αν σε κάποια, οποιαδήποτε, φάση της νεότερης ιστορίας μας, η Ευρώπη είχε αποφασίσει να στηρίξει την Ελλάδα αντί της Τουρκίας, τα προβλήματα στην περιοχή μας θα ήταν πολύ λιγότερα.
Ακόμα και μια νοθευμένη, μια μπασταρδεμένη, ουδετερότητα θα μας ευνοούσε αφάνταστα. Ούτε αυτό δεν θέλουν να παραχωρήσουν. Με την είσοδο των ΗΠΑ και της Ρωσίας στη σκακιέρα, η εχθρική αντιμετώπιση της Δύσης προς το Έθνος των Ελλήνων είναι πλέον αδιάλειπτη, συμπαγής και φυσικά συστηματική.
Το παραμύθι των Ευρωπαίων για βοήθεια προκειμένου να «ανακάμψουμε» ή «να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη» δεν πείθει πια κανέναν. Όχι μόνο δεν υπάρχει καμία συνδρομή ως προς αυτό, αλλά και παντοιοτρόπως πασχίζουν να μας αποδυναμώσουν και να σαμποτάρουν όποια ουσιαστική προσπάθεια ανάκαμψης.
Τα μπράβο και τα ζήτω που ακούμε ειδικά τώρα τελευταία, είναι πολιτικάντικες αλογόμυγες. Παχιές, αυγουστιάτικες, απ’ αυτές που πάνε κατευθείαν στα σκατά. Επί της ουσίας, φροντίζουν η εξουσία ν' ασκείται από τους ίδιους νενέκους που μας οδήγησαν στα σημερινά μας χάλια και το καθεστώς διακυβέρνησης να παραμένει αυστηρά οικογενειακό, διεφθαρμένο και κοτζαμπάσικο. Ανακύκλωση της σαπίλας.
Το υδροκέφαλο τέρας των Βρυξελλών κάνει κουμάντο στα πάντα, γνωρίζει τα πάντα, και για αυτό αν ήθελε όλοι θα ήταν σήμερα φυλακή. Αντί γι’ αυτό, μας πίνουν το αίμα με χοντρό μπουρί, διαμέτρου ικανής να περάσει απανωτά μνημόνια, χαράτσια και τόκους. Λεηλατούν οι απατεώνες, πλιατσικολογούν. Είναι μοχθηροί ψεύτες και δεν αφήνουν ούτε κι εμάς να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας και τους αρχιαπατεώνες στη φυλακή. Αν οποιαδήποτε στιγμή νοιώσουν ότι οι προστατευόμενοί τους κινδυνεύουν ή παγιδεύονται και η κατάσταση πάει ν' ανατραπεί, είναι ικανοί να μας βομβαρδίσουν, χωρίς καμία υπερβολή.
Παρότι χτυπημένοι απ' όλους και όλα, μπερδεμένοι, ρημαγμένοι και βαλτομένοι μέχρι τον λαιμό μας, εμείς είμαστε το φως. Εμείς είμαστε η πηγή. Αυτοί είναι οι βάρβαροι των σκοτεινών αιώνων της ανθρωπότητας. Κάτω από την καλοβαλμένη εμφάνιση, τα κοστούμια και την ψυχρότητα των τρόπων, παραμένουν ζώα. Κανίβαλοι, αιμομίκτες και καταστροφείς κάθε πολιτισμού. Δεν δημιουργούν. Δεν γεννάνε. Αντιγράφουν, μιμούνται. Στερούνται πρωτογενούς υλικού και γι' αυτό θέλουν να μας μπασταρδέψουν. Να μας αλλοιώσουν, να μας ελέγξουν πληθυσμιακά, να μας φέρουν στα μέτρα τους. Να χαθεί το φως, η τρέλα μας. Να χαθεί η δύναμή μας να γεννιόμαστε ξανά και ξανά και ξανά.
Ένα αταλάντευτο φυλετικό ένστικτο οδηγούσε τους προγόνους μας και τους ενέπνεε σεβασμό και υπακοή στους Φυσικούς Νόμους. Αν επανέλθει αυτή η πνευματική ιεράρχηση, αυτή η πνευματική διαύγεια στο μυαλό μας, τότε μπορεί να υπάρξει ελπίδα για ουσιαστική αλλαγή στην πορεία μας. Μόνο τότε είναι πιθανό να ξεκολλήσουμε από τον βάλτο. Ζούμε σε μια μολυσμένη εποχή «δικαιωμάτων», σ' ένα πυώδες «πανανθρώπινο» εφεύρημα, που θα καταποντιστεί αμετάκλητα μέσα στη λαίλαπα του πολέμου που το ίδιο θα πυροδοτήσει, γιατί είναι αφύσικο. Ασύμβατο, απάνθρωπο και τελικά ρυπαρό.
Όλα ενδέχεται ν' αλλάξουν μέσα σε μια νύχτα.

Μ.Γ.