Οργή λαού για την παρουσία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες στους δρόμους για τη Μακεδονία μας!

Ανεπιθύμητο κήρυξαν τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη
Μεγάλη πορεία χθες για τη Μακεδονία, στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο ξενοδοχείο Hyatt για την τετραήμερη σύνοδο Ελλάδας, Σερβίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας.


Διαδηλωτές, κρατώντας Ελληνικές Σημαίες, φώναζαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Η Αστυνομία είχε στήσει μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια, προκειμένου ν' αποτρέψει τους διαδηλωτές να κινηθούν στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν ο Τσίπρας.


Οι διαδηλωτές παρέμειναν για περίπου μία ώρα στο σημείο και στη συνέχεια αποχώρησαν προκειμένου να κατευθυνθούν προς τον Λευκό Πύργο.


Κατά τη μετάβασή τους με οχήματα προς τον Λευκό Πύργο, οι διαδηλωτές δέχθηκαν οργανωμένη επίθεση από αναρχικούς μέσα από κατάληψη στην οδό Βασιλέως Γεωργίου.


Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν προέβησαν σε καμία σύλληψη και απλά παρακολουθούσαν τους παρακρατικούς να ετοιμάζουν πέτρες, μπουκάλια και ξύλα, για να ξαναεπιτεθούν στους Έλληνες Πατριώτες που διαδήλωναν για τη Μακεδονία.


Λευκός Πύργος: Οι διαδηλωτές, κρατώντας ελληνικές σημαίες, φώναζαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά των πολιτικών, και συγκεκριμένα κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αλλά και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.


Βίντεο από την πορεία:


Μέχρι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης έφτασε η πορεία για τη Μακεδονία που ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο. Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά των πολιτικών, ενώ την πορεία ακολουθούσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.


Εθνικός Ύμνος