Μνημόνια και αιματηρή λιτότητα για τον Λαό - Τριπλασιασμός της επιχορήγησης για τα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής που δεν παίρνει ούτε ευρώ...


Μνημόνια και αιματηρή λιτότητα για τον Λαό - Τριπλασιασμός της επιχορήγησης για τα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής που δεν παίρνει ούτε ευρώ!

Μπορεί ο Λαός ν' αναμένει τον λογαριασμό του νέου μνημονίου του Τσίπρα, όμως στα κομματικά γραφεία όλων των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» ανάβουν λαμπάδες για τον τριπλασιασμό της κομματικής επιχορήγησης.
Συγκεκριμένα, όπως μας πληροφορεί σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά», φέτος το ύψος της κομματικής επιχορήγησης που θα λάβουν τα κόμματα της ρεμούλας θα ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ, ποσό τριπλάσιο από την αντίστοιχη επιχορήγηση του 2014.


Πριν προλάβουν οι νεοδημοκράτες να βγάλουν κανά δελτίο Τύπου, αξίζει να τονίσουμε ότι τα παραπάνω έγιναν πραγματικότητα με νόμο της Νέας Δημοκρατίας, που ο Σύριζα φρόντισε σιωπηρά να διατηρήσει. Συγκεκριμένα μιλάμε για τον ν. 4304/2014.
Αξίζει επίσης να τονιστεί, πως όλα τα παραπάνω, που κανείς δεν έχει καταγγείλει, αφορούν τα κόμματα ΠΛΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αφού η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής έχει ανασταλεί με φωτογραφικό και αντισυνταγματικό νόμο της Νέας Δημοκρατίας, που ψήφισε και ο Σύριζα και όλα τα υπόλοιπα «δημοκρατικά» κόμματα.
Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους! Μνημόνια για τον Λαό, πακτωλός χρημάτων για τα κόμματα της κλεψιάς!...