Το ΚΙΝΑΛ (που οι δημοσκοπήσεις βγάζουν τρίτο κόμμα) διαλύθηκε! Αποχώρησαν οι Ποταμίσιοι...Τίτλοι τέλους για το μόρφωμα «Κίνημα Αλλαγής» - Ο Θεοδωράκης έχοντας την συντριπτική πλειοψηφία των Ποταμίσιων μαζί του, εγκατέλειψε τους κλεφτοπασόκους

Με ψήφους 97 υπέρ, 16 κατά και 5 λευκά, βουλευτές και στελέχη του Ποταμιού τάχθηκαν υπέρ της πρότασης του Σταύρου Θεοδωράκη για αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ.
Σημειώνουμε ότι το ΚΙΝΑΛ, εκτός από την υπερπροβολή που έχει από τα κανάλια των νταβατζήδων της ενημέρωσης, έχει και την αμέριστη συμπαράσταση των εταιριών δημοσκοπήσεων, που μέχρι πρόσφατα το εμφάνιζαν στο εξωφρενικό ποσοστό του 10% (και άνω).
Αφού λοιπόν πήγαινε τόσο καλά αυτό το νέο κόμμα, με τους «χιλιάδες ψηφοφόρους» να το ακολουθούν σε κάθε του πολιτική παρέμβαση, γιατί αποχώρησε ο Σταύρακας μαζί με τους Ποταμίσιους; Ξέρει κάτι που δεν γνωρίζουμε εμείς;
Το μόνο σίγουρο είναι, μετά την διάλυση του μορφώματος της κεντροαριστεράς και παρά το σχέδιο παραπληροφόρησης, η Χρυσή Αυγή παραμένει αδιαφιλονίκητα η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας με ανοδικές τάσεις.
Τα ψέμματα των δημοσκόπων τελείωσαν, η χρυσή αλήθεια θα λάμψει!