Πάμε για εκλογές με Μακεδονικό - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Πάμε για εκλογές με Μακεδονικό - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

“Έθνος” - KAPA Research: “Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει άνοδο στη Βόρεια Ελλάδα, στα φτωχά στρώματα, στους αγρότες και τους άνεργους”

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία πίστευαν ότι σε δέκα χρόνια κανείς δεν θα θυμάται το ζήτημα της Μακεδονίας. Έχουν ήδη περάσει περισσότερα από 25 χρόνια, και όχι μόνον ο Ελληνικός Λαός θυμάται το θέμα της Μακεδονίας, αλλά και θα ψηφίσει κρίνοντας τη στάση των κομμάτων στο θέμα αυτό στις επόμενες εκλογές! 
Στη Ν.Δ. παριστάνουν τους “μακεδονομάχους”, αλλά αποφεύγουν να δεσμευτούν στο ζήτημα του ονόματος. Μάλιστα, ο διώκτης των Εθνικιστών,  Δένδιας, δήλωσε στα “ΝΕΑ” προ ημερών: «Η θέση του κόμματός μας διαχρονικά είναι υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας erga omnes».
Παρ’ όλο λοιπόν την αμφισβητούμενη θέση της, η Ν.Δ. καρπώνεται το μεγαλύτερο μέρος της πολιτικής φθοράς του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ από το μεγάλο αυτό εθνικό θέμα, αλλά βεβαίως ο Λαός τιμά και τη συνέπεια και την ξεκάθαρη θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όπως προκύπτει απ' όλες τις πολιτικές έρευνες μετά τη συμφωνία της ντροπής των Πρεσπών.

17,4% ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ, ΠΑΡ’ ΟΛΗ ΤΗΝ “ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ” ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ!
Σε έρευνα μάλιστα για την δημοφιλία των αρχηγών των κομμάτων σε σχέση με τη στάση του στο μακεδονικό, ήλθα δεύτερος με 17,4%, ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από αυτό που δίνουν στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι δημοσκοπήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι έλαβα θετική ψήφο από το 17,7% των ψηφοφόρων της Ν.Δ, το 23% των ψηφοφόρων των ΑΝΕΛ, αλλά και 5,7% θετικές ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ, 7% από το ΚΚΕ και 7% από το ΠΑΣΟΚ. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει “διείσδυση” οριζόντια σε όλα τα κόμματα και όλα αυτά όντας εξαφανισμένος απ' όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις εφημερίδες! 
Η έρευνα αυτή είναι και μία απάντηση σε όλους τους κακοήθεις που προσπαθούν να πουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι απομονωμένη. Το ότι κτυπούν προσωπικά εμένα είναι ευνόητο, γιατί κτυπώντας την ηγεσία ενός κόμματος κτυπάς το κόμμα. Όσο για κάποιους που παριστάνουν τους υπερπατριώτες και κατηγορούν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τους έχει καταλάβει ο Λαός.
Ας επανέλθουμε λοιπόν εις τα των δημοσκοπήσεων. Σε μία δημοσκόπηση, στην οποία έλαβαν μέρος σχεδόν 10.000 άτομα σε όλη την Ελλάδα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήλθε τρίτη με ποσοστό 8,7% χωρίς αναγωγή, το οποίο με αναγωγή ξεπερνά το 11%! Διαβάζουμε σχετικά: “Πανελλαδική έρευνα της εταιρείας KAPA Research: Η ΝΔ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 23,3% έναντι 17,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εντυπωσιακό είναι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στην τρίτη θέση με ποσοστό 8,7%. Ακολουθούν, το ΚΙΝΑΛ με 6,9% και το ΚΚΕ με 5,7%. Εκτός Βουλής μένουν όλα τα υπόλοιπα κόμματα”.
Το 11% ξεπερνάει επίσης η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Πελοπόννησο, σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας, ενώ και στην Κρήτη το Κίνημά μας εμφανίζεται ιδιαίτερα ενισχυμένο.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΚΤΥΠΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Από την ίδια έρευνα και τα εξής: “Σε ερώτηση ποιοι προκάλεσαν τα χρέη, το 73% των Ελλήνων απαντά η διαφθορά που μαστίζει τη χώρα από τη μεταπολίτευση έως και σήμερα, ενώ αρνητικά βλέπει τη συμφωνία των Πρεσπών το 58% των Ελλήνων. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το 42% των Ελλήνων θεωρεί ότι κανένας από τους αρχηγούς των δύο ισχυρών κομμάτων δεν είναι κατάλληλος για πρωθυπουργός. Ως καταλληλότερος ωστόσο εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 31% έναντι 24% του Αλέξη Τσίπρα”.
Η γνώμη των Ελλήνων ψηφοφόρων, όπως διαβάσατε παραπάνω, ταυτίζεται κατά πλειοψηφία με τα πολιτικά συμπεράσματα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τους μεγάλους ενόχους της διαφθοράς. Πέρα όμως από την δημοσκόπηση αυτή, είχαμε και μία άλλη δημοσκόπηση σε μία εφημερίδα, η οποία συστηματικά συκοφαντεί τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την εφημερίδα “Ντοκουμέντο”. 
Διαβάζουμε για την δημοσκόπηση αυτή:  “Στο 4,6% βρίσκεται η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημοσκόπηση της εταιρείας Voxpop Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας Documento. Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει 28,4%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 23,8%. Ακολουθεί τρίτη η Χρυσή Αυγή με 8,5% και τέταρτο το Κίνημα Αλλαγής με 7,4%. Ακολουθεί με 5,8% το ΚΚΕ, ενώ Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ένωση Κεντρώων φαίνεται ότι μένουν εκτός Βουλής, αφού συγκεντρώνουν 1,1% και 2,2% αντίστοιχα. Αξίζει ν' αναφερθεί, ότι η αδιευκρίνιστη ψήφος παραμένει σε υψηλά ποσοστά”.
Όλα δείχνουν ότι πάμε για εκλογές, στο επίκεντρο των οποίων θα είναι ασφαλώς το Μακεδονικό, αλλά και η διαφθορά. Σημαντικό είναι να τονιστεί αυτό που παρατίθεται και στον υπότιτλο αυτού του κειμένου. Ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεβαίνει εκεί όπου κτυπά σήμερα η καρδιά της Ελλάδας, στη Μακεδονία μας και στη Θράκη, ενώ ανεβαίνει στα φτωχά στρώματα, στους αγρότες που είναι η ψυχή του Έθνους και στους άνεργους που είναι τα μεγάλα θύματα της αντεθνικής πολιτικής των μνημονίων.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή