ΠΑΡΤΕ ΤΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ!

"Γιόρταζαν λοιπόν χθες -αλλά ακύρωσαν τη γιορτή τους λόγω των γεγονότων- οι …δημοκράταροι, της «δημοκρατίας ‘74», στο σύνολό τους! Είναι η δεύτερη γιορτινή μέρα του χρόνου γι’ αυτούς – η άλλη είναι η 17η Νοεμβρίου, της αριστερής συνιστώσας του συστήματος, της διαβόητης «Γενιάς του Πολυτεχνείου».
Σαν χθες λοιπόν επέστρεψε ο ψευτο-εθνάρχης τους και το υπόλοιπο κοπάδι των φαύλων πολιτικάντηδων, την ίδια ώρα που η Κύπρος δεχόταν την εισβολή του Αττίλα. Διόλου τυχαία. Την πούλησαν για να ξαναγυρίσουν!
Ξαναγύρισαν και διέλυσαν τη χώρα! Από που ν’ αρχίσεις και που να τελειώσεις… Παρέλαβαν μία οικονομία ακμάζουσα, με μηδέν ανεργία κι εξωτερικό χρέος, και μερικά χρόνια αργότερα οδήγησαν την καταχρεωμένη χώρα στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων του ΔΝΤ! Έκλεισαν στη φυλακή τους πρωτεργάτες του οικονομικού θαύματος – κι «όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια»! Ολοκλήρωσαν την προδοσία με τον Αττίλα 2, γιατί «η Κύπρος κείται μακράν»! Διέλυσαν την Παιδεία, παραδίδοντάς την στα χέρια των κομμουνιστών, με αποτέλεσμα να βγαίνουν από τα σχολεία στρατιές αγραμμάτων! Την Ιστορία μας την έγραψαν πλέον οι διψασμένοι για εκδίκηση ηττημένοι! Γέμισαν την Ελλάδα με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες! Έδιωξαν τους νέους στο εξωτερικό, γιατί η Ελλάδα δεν έχει να τους προσφέρει τίποτα, όπως την κατάντησαν!
Και προπάντων, έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν το σκασμό, κι ακόμα δεν έχουν χορτάσει!
«Δημοκράταροι» φτάνει, πάρτε τη «δημοκρατία» σας και φύγετε από δω, αλλά πρώτα ...φέρτε πίσω τα κλεμμένα!