Σαν τον κλέφτη πήγε ο Τσίπρας στα καμμένα, για ν' αποφύγει την λαϊκή κατακραυγή...


Σαν τον κλέφτη πήγε ο Τσίπρας στα καμένα για να αποφύγει την λαϊκή κατακραυγή

Ανάλγητος, καρεκλοκένταυρος και αποκλειστικά υπεύθυνος για την ανείπωτη εθνική τραγωδία, ο πρωθυπουργός προχώρησε σήμερα σε ακόμα ένα φτηνό επικοινωνιακό τέχνασμα.
Ο Τσίπρας, ο οποίος όφειλε από την πρώτη στιγμή να παραιτηθεί για την ανικανότητα και τις τραγικές ελλείψεις στην διαχείριση της κρίσης, μετέβη σήμερα στο απανθρακωμένο Μάτι, τα ξημερώματα, για να δείξει ότι δήθεν ενδιαφέρεται για το μέγεθος της τραγωδίας.
Η αιφνιδιαστική επίσκεψη δεν είχε ανακοινωθεί, κι έγινε σε μια αποστειρωμένη περιοχή, ώστε ο Τσίπρας να μην έρθει σ' επαφή με τους κατοίκους και ν' αποφύγει την λαϊκή κατακραυγή.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού, όπου συνομίλησε με πολίτες, καθώς και με τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή.
Φυσικά απέφυγε κάθε δυσάρεστη συνάντηση με τους πυρόπληκτους, και αρκέστηκε ν' ανεβάσει φωτογραφίες στον λογαριασμό prime minister στο twitter.
Συνεχίζεται η ...επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας, αφού από την πρώτη στιγμή γνώριζαν για τους νεκρούς, αλλά το έκρυβαν.


Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σημειώνει: "Κρυπτόμενος -σαν τον κλέφτη- πέρασε από το Μάτι ο Τσίπρας, ο μεγάλος ένοχος για το δράμα που βιώνει σήμερα η Πατρίδα μας".