Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στον τόπο της Εθνικής τραγωδίας - ΦωτογραφίεςΚλιμάκιο Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μ' επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου, βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο της ανείπωτης εθνικής τραγωδίας, στη Ραφήνα. Σημειώνουμε πως ήδη η Πατρίδα μας θρηνεί 84 θύματα, ενώ πάνω από 200 αριθμούν οι τραυματίες και υπάρχουν και δεκάδες αγνοούμενοι.


Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ραφήνας, όπου κλιμάκιο Συναγωνιστών προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους (νερό, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής).


Στη συνέχεια ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Ραφήνας, Β. Μπουρνού, για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, εκφράζοντάς του την αμέριστη συμπαράσταση.


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μετέβη στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραφήνας, όπου είδε ιδίοις όμμασι το μέγεθος της βιβλικής καταστροφής, ενώ συνομίλησε και με κατοίκους που βίωσαν τη χθεσινή θεομηνία.


Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος είναι ο μοναδικός πολιτικός Αρχηγός που αντέδρασε από την πρώτη στιγμή και βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας, ενώ οι Συναγωνιστές με συνεχείς δράσεις βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό των πυρόπληκτων.