ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΙΑ! ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ...Προ ολίγου καιρού, «διέρρευσε» η πληροφορία ότι τα συντρόφια που μας κυβερνούν θέλουν αποσύνδεση των δημοτικών-περιφερειακών εκλογών από τις ευρωεκλογές. Οι «διαρροές» επιβεβαιώθηκαν και μετά από λίγο ανακοινώθηκε ότι οι δημοτικές-περιφερειακές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019 (ο Α΄ γύρος στις 13 και ο Β΄ στις 20 Οκτωβρίου). Μάλιστα, στις προωθούμενες διατάξεις του «Κλεισθένη 1», ορίζεται η διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών τον Οκτώβριο.   
Και ξαφνικά, προχθές κατατέθηκε τροπολογία που υπογράφουν 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας τη χρονική εναρμόνιση της διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών με την Κυριακή των ευρωεκλογών, τον Μάιο του 2019!!! Και σύμφωνα με τις «διαρροές» η τροπολογία θα γίνει δεκτή από τους κυβερνώντες.
Είναι προφανές ότι η καραγκιοζαρία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και τρόμου, γι' αυτό και αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι τα σχέδιά της για την διεξαγωγή των εκλογών πάσης φύσεως που πρέπει να γίνουν το 2019! Τώρα, για παράδειγμα, φαίνεται πως η κυρίαρχη τάση για τον χρόνο διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών είναι για τον Μάιο, μαζί με ευρωεκλογές, δημοτικές και περιφερειακές! Τέσσερις κάλπες σε μία ημέρα! Θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!
Αλλά, ότι μαγειρέματα και να κάνουν, τελικά δεν πρόκειται ν' αποφύγουν τη συντριβή!