ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ… ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

Ήταν αναμενόμενο κι έγινε πράξη. Στις καλένδες παρέπεμψε η συγκυβέρνηση των προδοτών το μέγα θέμα του δικαιώματος ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού.
Ένα δικαίωμα που το έχουν ακόμα και οι Τούρκοι του εξωτερικού, οι Αλβανοί, οι Αιγύπτιοι και λοιποί!   
Έτσι, ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτης (που έχει δηλώσει υπερήφανος για την παρακρατική δράση του γιου του κατά της Χρυσής Αυγής…), μετέθεσε για το …μέλλον τη λήψη απόφασης, συγκροτώντας μία ...Επιτροπή μελέτης του ζητήματος, με στόχο να κατατεθούν προς διακομματικό διάλογο «επεξεργασμένες προτάσεις». Δηλαδή, ζήσε Μάη μου…
Κι όλα αυτά ενώ δίνεται δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς που παίρνουν την ελληνική υπηκοότητα! Οι οποίοι ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες, που σίγουρα θα επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα!
Γιατί φοβούνται οι προδότες την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού; Διότι δεν μπορούν να τη χειραγωγήσουν με τα συνήθη μέσα που χειραγωγούν την ψήφο πολλών Ελλήνων του εσωτερικού. Δηλαδή με τα ρουσφέτια και τις κούφιες υποσχέσεις...