ΟΙ ΗΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΡΩΣΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Ξαφνικά, οι ΗΠΑνθρωποι των Αθηνών αποφάσισαν να καταστρέψουν και τις ελληνο-ρωσικές σχέσεις, απελαύνοντας Ρώσους διπλωμάτες από την Αθήνα, με τις κατηγορίες της …κατασκοπείας και της επέμβασης στα …εσωτερικά της χώρας και στην …εξωτερική της πολιτική!!!
Ποιας χώρας; Του ελεεινού και τρισάθλιου αμερικανο-γερμανικού προτεκτοράτου; Ποιας εξωτερικής πολιτικής; Αυτής που επιβάλλει την προδοσία του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας; Και που ετοιμάζεται για την πλήρη εγκατάλειψη της Βορείου Ηπείρου;
Πιο συγκεκριμένα, οι ΗΠΑνθρωποι έχουν αποφασίσει ήδη την απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα, εκ των οποίων ο ένας είναι το υψηλόβαθμο στέλεχος της ρωσικής πρεσβείας Βίκτορ Γιάκοβλεφ, και να μην επιτρέψουν την είσοδο στη χώρα σε ακόμη δύο, διότι, όπως αναφέρει η «Καθημερινή», "μέσω υλικών και χρηματικών κινήτρων προσπαθούν να επηρεάσουν δήμους και μητροπολίτες και ν' αποκτήσουν επιρροή στο Άγιο Όρος, με τρόπο που επί της ουσίας απειλεί την απρόσκοπτη άσκηση κυριαρχίας της Ελλάδας εντός της επικράτειάς της. Επίσης, έγινε προσπάθεια χρηματισμού κρατικών λειτουργών για ν' αποσπάσουν πληροφορίες σχετικά με την διαπραγμάτευση στο Σκοπιανό".
Όπως είναι φυσικό κι επόμενο, η Ρωσία θ' απαντήσει με το ίδιο νόμισμα.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ήδη ανακοίνωσε τα εξής, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Interfax: «Θα υπάρξει μία ανάλογη απάντηση, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις». Ήτοι, με την απέλαση 2 Ελλήνων διπλωματών, όπως ανακοίνωσε το μέλος της Άνω Ρωσικής Βουλής, Αντρέι Κλιμόφ.
Εύγε, Αμερικανο-γερμανοπροδότες! Άξιοι οι μισθοί σας και η λατρεία που σας δείχνουν οι διεθνείς τύραννοι!