Πουστοφεστιβάλ κινηματογράφου στην Κεφαλονιά!!! Σπεύσατε ...της γης οι κολασμένοι!! Θ' αναστενάξουν οι παραλίες!


Όπως ανακοίνωσε σήμερα η γεμάτη ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια παρέα του Δήμου και της Περιφέρειας Κεφαλονιάς, από Δευτέρα οι "φίλοι" του "καλού κινηματογράφου" θα έχουν την ευκαιρία ν' απολαύσουν φουλ ομοφυλοφιλικό θέαμα σε παραλίες και άλλα σημεία φυσικού κάλλους της Κεφαλονιάς. Έτσι, μετά τα θεωρητικά μαθήματα για τις έμφυλες ταυτότητες στα σχολεία της Κεφαλονιάς, στο "προοδευτικό" αυτό νησί τα πουστομαθήματα συνεχίζονται με εικόνα πλέον, και σε πιο ευρύ κοινό! Λογικά να περιμένουμε του χρόνου επίδειξη στην πράξη!!! Να είσαστε λοιπόν "όλες παρούσες" από Δευτέρα στο "νησί της διαφορετικότητας"! Θ' αναστενάξουν μέχρι και οι τσιπούρες!!! 

ΥΓ 1. Ανάμεσα σε αντιδημάρχους και τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς, μπορείτε να θαυμάσετε στη φωτογραφία τον εμπνευστή και "μετρ της σκηνοθεσίας" gay γιο του αντιδημάρχου τουρισμού της Κεφαλονιάς ν' αναλύει με υπερηφάνεια τα κατορθώματά του, ενώπιον μάλιστα του άκρως υπερήφανου -όπως μας πληροφορούν τα τοπικά μμε- πατέρα του! 
ΥΓ 2. Α ρε Οδυσσέα που νά 'ξερες... Κι εσύ Μεταξά περίμενε στα σκουπίδια να συνεδριάσει αυτό το δημοτικό συμβούλιο για το άγαλμά σου...
ΥΓ 3. Στην Κεφαλονιά βρίσκουν επιτέλους δικαίωση τα "προοδευτικά" συνθήματα του λαού μας: "Ανοικτά μυαλά, ανοικτή ερτ, ανοικτοί κώλοι", "φασίστες, κουφάλες, έρχονται οι πουστάρες" κλπ.
ΥΓ 4. Παρακαλούνται οι συντρόφισσες που θα προστρέξουν στην Κεφαλονιά να πλύνουν (καλά, διπλό και τριπλό χέρι μετά από τόσα χρόνια...) τον κώλο τους. Η Κεφαλονιά εκτός από τη διαφορετικότητα φημίζεται και για την καθαριότητα! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή και την κατανόηση!