Η «ΚΑΛΗ» ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΚΗΔΩΝ

Τώρα με τις διαδηλώσεις για το Μακεδονικό και την αριστερή καταστολή των «τρισκατάρατων» (last years…) ΜΑΤ, που θυμίζουν εντόνως την καταστολή α λα Τσαουσέσκου της διαβόητης «Σεκιουριτάτε», χάσαμε και τους ...δικαιωματάκηδες, της αριστεράς και της …προόδου. Οι οποίοι ωρύονταν όταν (καμιά φορά…) έπεφτε στα χέρια των ΜΑΤ κάποιος τσιπροκαμμενικός τσόγλανος!
Κι έτρεχαν στο μισό μέτρο οι αριστεριστές φωτορεπόρτερς ν' αποθανατίσουν κάθε λεπτομέρεια της προσαγωγής ή σύλληψης, μην τυχόν και φάει καμιά κλωτσιά ο τσογλαναράς!
Τώρα χάθηκαν κι αυτά τα παλουκάρια! Από ένα χιλιόμετρο τραβάνε φωτογραφίες, δίνοντας το «πράσινο φως» στα ΜΑΤ: βαράτε όσο μπορείτε, σας καλύπτουμε! Και τα μόνα ντοκουμέντα της κομμουνιστικής βίας προέρχονται από θαμπές φωτογραφίες, βγαλμένες από τα κινητά τηλέφωνα άλλων διαδηλωτών.
Ομοίως χάθηκαν και οι «ευαίσθητοι» του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ, οι οποίοι σε ανάλογες περιπτώσεις αστυνομικής βίας θα είχαν διατάξει διακόσιες ΕΔΕ και οι βιαιοπραγούντες αστυνομικοί θα είχαν πάει σπίτια τους!
Αλλά, τροχός είναι και γυρίζει, παλουκάρια της κατασταλτικής αριστεράς! Και σύντομα εσείς θα βρεθείτε από κάτω, με ότι συνέπειες θα έχει κάτι τέτοιο!