Ω, ΣΥΡΙΖΟΜΑΣΤΟΥΡΗΔΕΣ! ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ: "Η ΚΑΝΝΑΒΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ"...

Αφού δεν έχουν τίποτε άλλο να δώσουν στον ελληνικό λαό, και κυρίως στη νεολαία, τα συριζομαστούρια προτείνουν τα ναρκωτικά, «διά πάσαν νόσον…»!
Έτσι, ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του ΗΠΑνθρώπου Τσίπρα, ο διαβόητος Καρανίκας (που πληρώνεται αδρά από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει αναλάβει να παίξει τον ρόλο μεσάζοντα ανάμεσα στους «ναρκοεπενδυτές» και στους αγρότες, επίδοξους καλλιεργητές κάνναβης), «ανέβασε» στο λογαριασμό του το ΦΕΚ με τον νόμο για την κάνναβη, σε πανηγυρικούς τόνους:
«Προχωράμε! Η Κάνναβη στην υπηρεσία της κοινωνίας, μακρυά από δεισιδαιμονίες και αναχρονισμούς. Η Ελλάδα με τον νόμο αυτόν γίνεται η βασική δύναμη επενδύσεων στη φαρμακευτική κάνναβη στον κόσμο όλο. Ξεκινήσαμε».
Υπενθυμίζουμε, πως ο εν λόγω ήταν ο πρώτος που πανηγύριζε στο Facebook, όταν το σχετικό νομοσχέδιο είχε εισαχθεί στη Βουλή: «Έγινε η αρχή! Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη! Θέλει αρκετή δουλειά ακόμη για να σταματήσει η δαιμονοποίηση της κάνναβης και των χρηστών της. Η νομιμοποίηση της φαρμακευτικής χρήσης της κάνναβης θα βοηθήσει ώστε να έχουμε σωστή χρήση και αντιμετώπιση της κάνναβης».
Η επιχείρηση αποβλάκωσης της ελληνικής κοινωνίας, από τους αμερικανοκομμουνιστές και τους θλιβερούς ψεκασμένους συνοδοιπόρους τους, για να δέχεται με παθητικότητα τα πάντα, εθνικές προδοσίες και πάσης φύσεως ξεπουλήματα, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Κάτω η συγκυβέρνηση των συριζομαστούρηδων!