ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΧΟΛΕΡΕΣ! ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ!...

Η Αστυνομία της εποχής της κομμουνιστικής διακυβέρνησης της χώρας δεν έχει ως μόνη αποστολή της να συλλαμβάνει σωρηδόν πολίτες που διαμαρτύρονται κατά των Μπουτάρηδων και των Κωνσταντινέηδων. Είναι και για άλλες χρήσεις: για να κόβει το ρεύμα από τις φτωχές λαϊκές οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν τα «κερατιάτικα»!
Ιδού τι καταγγέλλει η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης για τον ρόλο της νέας κομμουνιστικής Αστυνομίας:
«Ένας νέος τρόπος αστυνόμευσης έχει κάνει την εμφάνισή του στο Ηράκλειο. Ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, όπως το ΤΑΕ Ηρακλείου και το ΤΑΕ Μεσσαράς, διατάχθηκαν να προβούν σε «διακοπή» του ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια πολιτών. Είναι αδιανόητο το πως γίνεται οι ειδικές δυνάμεις, που η αποστολή τους είναι η καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας στην ενδοχώρα, να μην ασχολούνται ένα ολόκληρο καλοκαίρι με το αντικείμενο τους για λόγους τους οποίους δεν τους ξέρουμε. Κι αυτό γιατί ξαφνικά δέχθηκαν εντολές να προβούν στο παραπάνω και να δημιουργούνται τουλάχιστον αρνητικές εντυπώσεις και σχόλια από τους πολίτες της Κρήτης, οι οποίοι αγανακτούν πλέον με τα ποσοστά της εγκληματικότητας, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για παντελή έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή τους».
Και μην πει κανένας πανηλίθιος πως «αυτό δεν είναι αριστερά» και λοιπές σαχλαμάρες. Αντιθέτως, αυτό ακριβώς είναι αριστερά και κομμουνισμός!