Περιχαρής στην αγκαλιά των Σιωνιστών ο Άδωνις: "Η φιλία σας είναι εθνικός στόχος"!...


Περιχαρής στην αγκαλιά των Σιωνιστών ο Άδωνις: Η φιλία σας είναι εθνικός στόχος!

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων. Μία εξ αυτών, η οποία διαφημίστηκε εντόνως από τις σελίδες της κοινωνικής του δικτύωσης, αλλά περιέργως την αποσιώπησαν τα ΜΜΕ (γιατί άραγε;), έγινε στη Νέα Υόρκη, στα γραφεία της American Jewish Committee.
Τον Άδωνι Γεωργιάδη υποδέχτηκε στα γραφεία της οργανώσεως ο γνωστός και μη εξαιρετέος Δαυίδ Χάρρις, ο οποίος έβαλε τον Άδωνι, πριν την αναμνηστική φωτογραφία,να δηλώσει ότι η «φιλία του Ισραήλ» και η «καταπολέμηση του αντισημιτισμού» είναι «εθνικοί στόχοι»!!! Πάλι καλά να λες Άδωνι, που δε σ' έβαλε να κάνεις και γονυπετής μετάνοιες και σου επέτρεψε να στέκεσαι στην αναμνηστική φωτογραφία.
Πέραν όμως της γραφικότητας του όλου ζητήματος, αλλά και της χαμέρπειας στην οποία φτάνουν οι πολιτικάντηδες, και ιδιαιτέρως η …μορφή που ακούει στο όνομα «Άδωνις Γεωργιάδης», προκειμένου να λάβουν το χρίσμα και τη συγχώρεση των σιωνιστών, υπάρχει και κάτι άλλο σημαντικότερο.
Ο ευτελισμός της έννοιας του «εθνικού στόχου». Κάποτε οι Έλληνες είχαν ως εθνικούς στόχους την Ένωση με την Κύπρο, την Πόλη, τις αλύτρωτες Πατρίδες και φυσικά την εθνική αξιοπρέπειαΤώρα, η Νέα Δημοκρατία και ο αντιπρόεδρός της θέλουν να τ' αφήσουμε αυτά και να θέσουμε ως «εθνικό στόχο» τη φιλία των Σιωνιστών.
Πριν πει κανείς καλοθελητής ότι πρόκειται περί "μεμονωμένου περιστατικού", που δεν εκφράζει την "παράταξη της Νέας Δημοκρατίας", να τονίσουμε ότι οικοδεσπότης του Άδωνι ήταν ο Δαυίδ Χάρρις και να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος ήταν που έδωσε την διαταγή για την απαρχή της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής τότε στον Σαμαρά.


Αν μη τι άλλο, η "μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη" έχει ...συνέχεια...