Θέατρο σκιών ο Καμμένος “αντιπολιτευόμενος”: Όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ ψήφισαν το νομοσχέδιο του Τσίπρα!...Παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες ένα άνευ προηγουμένου θέατρο σκιών κι ένα φτηνό επικοινωνιακό σόου από τον Πάνο Καμμένο, που παριστάνει τον "μακεδονομάχο" και τον πολέμιο του Τσίπρα μετά το διαζύγιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Καθημερινά ακούμε τις κορώνες και τις απειλές του προέδρου των ΑΝΕΛ και το πόσο αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση Τσίπρα.
Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική, καθώς αποδεικνύεται στην πράξη πως ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζει και βασιλεύει!
Χθες, στην ψήφιση του περιβόητου νομοσχέδιου για τον ΑΣΕΠ, το οποίο η κυβέρνηση αναγκάστηκε να το φέρει σε ονομαστική ψηφοφορία, ΟΛΟΙ οι βουλευτές των ΑΝΕΛ το υπερψήφισαν!
Επαναλαμβάνουμε ΟΛΟΙ οι δήθεν αντιπολιτεύομενοι και αποχωρήσαντες από την συγκυβέρνηση βουλευτές των ΑΝΕΛ ψήφισαν ΝΑΙ στο νομοσχέδιο του Τσίπρα!
Συγκεκριμένα, οι Παπαχριστόπουλος, Κατσίκης, Φωκάς και Κόλλια Τσαρουχά το υπερψήφισαν, ενώ ο Ζουράρης και ο Πάνος Καμμένος ήταν απόντες.
Αν αυτό δεν είναι συγκυβέρνηση, τότε τι είναι; Αποδεικνύεται λοιπόν,με τον πιο γλαφυρό τρόπο πως το δήθεν διαζύγιο είναι στημένο, πως ο Καμμένος άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και ότι συνεχίζει να στηρίζει τον εθνομηδενιστή Τσίπρα στην πράξη.
Τα υπόλοιπα είναι καραγκιοζιλίκια, στα οποία ο Καμμένος είναι ειδήμων!